Skriv ut

Skapa PDF

Gasverket - Hus 10, Östermalm

stockholm

Friststående egen byggnad - Gasverket!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell, Övrigt
Storlek: 2 400 - 2 400 m²
Tillträde: Q2 2020
Karta

Information

Beskrivning

Nu restaurerar CA Fastigheter de gamla fabriksbyggnaderna i Gasverket - Norra Djurgårdsstaden. Här skapar vi unika kontor i unika byggnader och bibehåller den industriella känslan. Nu finns det möjlighet att hyra denna fantastiska byggnad för kontor som vill vara i kreativa miljöer. Lokalen omfattas av ett bottenplan med höga takhöjder, ett entrésol, samt ytterligare ett våningsplan. Lokalen iordningställs i samråd med tillträdande hyresgäst. Tillträde kan ske tidigast Q2 2020.

Utförande

Byggår

1895

Renoveringsår

2018

Våningsplan

1 av 3

Teknisk information

Ventilation

Kyld tilluft (kylbafflar) och mekanisk frånluft

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 2 400 2 400

Omgivning

Närservice

Gasverket kommer att bli en ny destination i Stockholm. Här skapar man nya mötesplatser i form av kultur, restauranger, butiker och upplevelse. Gasverket kommer att stå helt klart 2024.

Kommunikationer

T-bana: Röd linje till Ropsten Buss: Stomlinje 6, samt 73:an och 55:an

Övrig information

Övrigt

Med byggandet av Norra Djurgårdsstaden, ett av de största stadsutvecklingsprojekten i Europa, sätts det gamla industriområdet i ett helt nytt sammanhang. Ferdinand Bobergs vackra tegelbyggnader kommer sätta tonen för upplevelsen av Gasverket, som inte bara aspirerar på att bli ett stadsdelscentrum utöver det vanliga för de boende i Norra Djurgårdsstaden, utan även en levande destination för alla stockholmare.

Gasverket - Hus 10
Sökhjälp