Skriv ut

Skapa PDF

Gasverket - Hus 8, Östermalm

stockholm

Fristående egen byggnad - Gasverket!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Kontorshotell
Storlek: 3 400 - 3 400 m²
Tillträde: Q2 2020
Karta

Information

Beskrivning

Nu restaurerar CA Fastigheter de gamla fabriksbyggnaderna i Gasverket - Norra Djurgårdsstaden. Här skapar vi unika kontor i unika byggnader och bibehåller den industriella känslan som samtidigt möter det moderna kontoret. Nu finns det möjlighet att hyra det gamla Reningshuset. Lokalerna iordningställs gemensamt med hyresgästen i samband med ombyggnation av huset. Vi söker i huvudsak en hyresgäst som hyr hela huset och som ser möjligheterna till att skapa Stockholms coolaste Co-working plats.

Utförande

Byggår

1895

Renoveringsår

2018

Våningsplan

1 av 3

Teknisk information

Ventilation

Kyld tilluft (kylbafflar) och mekanisk frånluft

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 3 400 3 400

Omgivning

Närservice

Här ska ges utrymme för såväl ett fungerande vardagsliv med bibliotek, service och handel i området, som en besöksdestination med multispelsscen, ett unikt hotellkoncept och Spårvägsmuseet, Klätterverket m.fl. Med butiker och restauranger i markplan, service och kontor en trappa upp och med bostäder på toppen, kommer Gasverket vara ett område i ständig rörelse där boende, arbetande och besökande utifrån ges förutsättningar för oväntade möten.

Kommunikationer

T-bana: Ja, Ropsten Buss: Ja, buss 73, 6 och 55

Övrig information

Övrigt

Med byggandet av Norra Djurgårdsstaden, ett av de största stadsutvecklingsprojekten i Europa, sätts det gamla industriområdet i ett helt nytt sammanhang. Ferdinand Bobergs vackra tegelbyggnader kommer sätta tonen för upplevelsen av Gasverket, som inte bara aspirerar på att bli ett stadsdelscentrum utöver det vanliga för de boende i Norra Djurgårdsstaden, utan även en levande destination för alla stockholmare.

Länkar

Gasverket - Hus 8
Sökhjälp