Skriv ut

Skapa PDF

Nattviksgatan 8, Torsvik

härnösand

Lediga Kontorslokaler i Härnösands bästa läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 585 - 585 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalerna, på tredje våningen, erbjuder en fantastisk utsikt över vattnet i centrala Härnösand. Närhet till både centrum och Härnösands resecentrum. E4:an passerar strax intill fastigheten, vilket gör läget exponerat för förbipasserande trafik. Parkeringar finns att hyra i anslutning till fastigheten. Är du intresserad av en visning av lokalerna eller vill ha mer information så är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Utförande

Planlösning

Idag är det till största del enskilda kontorsrum i lokalerna, en del av lokalerna är kontorslandskap, detta kan anpassas efter hyresgästens behov. Det finns också ett flertal sammanträdesrum samt gemensamhetsytor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 585 585

Omgivning

Omgivning/natur

Härnösand ligger naturskönt i ett omväxlande och storslaget landskap. Här finns rika möjligheter till en aktiv fritid med ett brett utbud av olika sportaktiviteter sommar som vinter.

Närservice

Härnösand har ett bra utbud av restauranger. I centrum finns även gott om butiker av varierande slag. Härnösand satsar på ett modernt näringsliv med högklassig informationsteknik och väl utbyggda kommunikationer. I staden med omnejd bor 150 000 människor vilket gör regionen till en av Norrlands största arbetsmarknader. I närområdet finns till bland annat restauranger, bensinmack och mataffär.

Kommunikationer

Det är enkelt att resa till och från Härnösand och även inom staden finns goda kommunikationer. Ett stenkast från fastigheten ligger buss- och järnvägsstation varifrån du lätt tar dig med buss till närmsta städerna Sundsvall och Örnsköldsvik. Från buss- och järnvägsstationen avgår även buss dagligen till Stockholm. Från fastigheten till Härnösands centrum tar det cirka 10 minuter med till fots. Järnvägen erbjuder också bra förbindelser till flera städer och behöver du resa på obekväma tider finns möjlighet att åka nattåg. Sundsvalls/Timrå Airport ligger i närheten av E4:an ungefär 32 km söder om Härnösand. Till Sundsvall är det cirka 5 mil och till Örnsköldsvik cirka 10 mil.

Övrig information

Övrigt

Övriga hyresgäster på fastigheten är Trafikverket, Sweco, Kommunförbundet Västernorrland och många fler.

Nattviksgatan 8
Sökhjälp