Norremark | Växjö

Favorit Dela

Deltavägen 7

Flexibel planlösning och yta. Fina ytskikt. Takvåning.

Beskrivning

Ett representativt och modernt kontor uppdelat på två plan. Planen kan hyras tillsammans eller var för sig. . Fastigheten ligger i ett bra läge med närhet till trafikleden och har tillhörande parkeringsplatser intill.
  • Total yta

    1200 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 430 1 200

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Deltat 1

Byggår:

1992


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i området Norremark. Här finns verksamheter med med både kontor, tillverkning, lager. Även handel har tillkomit under senare år.

Närservice:

I området finns ett stort utbud av service i form av bland annat restauranger och handel.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger i ett bra kommunikationsläge med bil med närhet till Norrleden. Avståndet till centrum är cirka tre km och till busshållplatsen promenerar du på endast fem minuter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Helena Dellborg

Uthyrare

Helena Dellborg

helena.dellborg@kungsleden.se

031- VISA NR 031-755 56 01

0706 VISA NR 0706-85 66 60

Marknadsförs av Kungsleden AB
kungsleden.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Deltavägen 7

Om Kungsleden AB

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör