Rebbelberga
| Ängelholm

Favorit Dela

Brandsvigsgatan 6

I handelsområdet Rebbelberga invid E20 har vi nu en ledigt lager om 2200 kvm och resterande kontor om ca 1000 -3000 kvm.

  • Kategori:

    Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    5 000 m²

  • Hyra:
Prioriterar ni snabb åtkomst från E20 och E4 så är detta lokalen för er! Läget är strategiskt och fastigheten passar de flesta företag. Kombinerat kontor och lager (2200 kvm) Ett fräscht kontor i två plan med showroom. Från den välkomnande foajén leds du vidare in till det stora fina showroomet där takfönstren låter ljuset flöda in. Takhöjden varierar och är öppen upp till nock i den större delen av utställningsytan. På plan två finns även flera lagerutrymmen samt konferensrum. Takhöjd till balk i lagret är 7,6 meter. En välkomnande utemiljö med mycket grönytor och parkeringsplatser.
  • Total yta

    5000 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Älvdalen 1


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i handelsområdet Rebbelberga vid E6.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Helena Dellborg

Uthyrare

Helena Dellborg

helena.dellborg@kungsleden.se

040- VISA NR 040-17 44 25

040- VISA NR 040-174425

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Kungsgatan 6
21149 MALMÖ
kungsleden.se
Brandsvigsgatan 6

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör