Skriv ut

Skapa PDF

Kamrergatan 1, Västra Sorgenfri

malmö

Kontorslokal i markplan och med egen ingång.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 523 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns denna kontorslokal ledig mellan Sankt Knuts torg och Rörsjöstaden. Lokalen är belägen i bottenplan med fönster ut mot Kamrergatan och in mot innergården. Idag är lokalen utformad med mindre kontorsrum och större konferensrum men det är möjligt att anpassa lokalen efter behov. Lokalen hyrs inte ut till livsmedel, restaurang eller förening.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 523

Omgivning

Omgivning/natur

Mellan Sankt Knut och Rörsjöstaden finns nu denna kontorslokal ledig. Lokalen är belägen på Kamrergatan som är en lugn gata intill Föreningsgatan. Området består av lägenheter, hyresrätter blandat med bostadsrätter. I närområdet finns gott om service och lunchställen, både på Föreningsgatan, Amiralsgatan och Bergsgatan.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till lokalen. Strax utanför lokalen finns busshållsplats där följande bussar stannar: Buss 5 går från Stenkällan till Fullriggaren i Västra Hamnen Buss 6 går från Toftanäs till Klagshamn med stopp utanför lokalen. Buss 32 går från Käglinge till Östra Hamnen Buss 34 går från Norra Hamnen till Sibbarp i Limhamn. Det finns även bra cykelbanor i närområdet.

Övrig information

Övrigt

Lokal med entré direkt från gatuplan.

Kamrergatan 1
Sökhjälp