Skriv ut

Skapa PDF

Kronborgsgränd 7, Kista

kista

Anpassas efter hyresgästen. Lämplig både för rumsindelad eller öppen planlösning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 437 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontoret om 1437 kvm på våning 3 i Kista Front kommer anpassas efter önskemål från ny hyresgäst vilket gör att det finns stora möjligheter att påverka dess planlösning så det uppfyller alla era önskemål. Kontoret lämpar sig väl både för en öppen planlösning och en mer rumsindelad lösning. Stora fönsterytor och högt i tak ger en ljus och rymlig känsla. I ljusgården på entréplan finns flera affärsstödjande funktioner: ett café med lättare lunchalternativ och catering samt en öppen mötesplats som ofta nyttjas av företagen i området för spontana möten. Här finns även en reception, en mötes- och konferensanläggning samt ytor för event och mindre mässaktiviteter. Läget är perfekt med promenadavstånd till restauranger, shopping och service i Kista galleria där även Tunnelbanan ligger.

Planlösning

Utförande

Renoveringsår

2014

Våningsplan

3 av 4

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 437

Omgivning

Omgivning/natur

Kronborgsgränd/Ärvinge, som är placerat vid entrén till Kista, är en småskalig och lågbebyggd trädgårdsstad. Här har Atrium Ljungberg skapat ett unikt område där blandade former av boende integreras med arbetsplatser, restauranger och närservice. 500 meter bort ligger Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker.

Närservice

Ärvinge som är placerat vid entrén till Kista, är en småskalig och lågbebyggd trädgårdsstad. Här har Atrium Ljungberg skapat ett unikt område där blandade former av boende integreras med arbetsplatser, restauranger och närservice. 500 meter bort ligger Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker.

Kommunikationer

Kronborgsgränd ligger 500 meter ifrån tunnelbanestationen Kista samt flertalet busslinjer till bland annat Sundbyberg, Bromma, Mörby centrum, Vällingby och Sollentuna. 1 500 meter bort ligger pendeltågstationen Helenelund där tåg mot Arlanda, Stockholm C, Märsta och Södertälje går. Bilburna har direktaccess till E18 och E4.

Länkar

Kronborgsgränd 7
Sökhjälp