Skriv ut

Skapa PDF

Anna Lindhs plats 4, Centralt

malmö

Bättre kommunikativt läge finns inte. Med nedgång till Malmö C direkt utanför entrén kombinerat med moderna kontorsytor skapas en optimal arbetsplats.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 746 m²
Tillträde: Diskuteras
Karta

Information

Beskrivning

Supermodernt och mycket representativt kontor beläget på Anna Lindhs plats 4 i fastighet från 2008. Här skapas de bästa förutsättningar för att trivas på sin arbetsplats i en inspirerande kontorsmiljö. Läget är utan tvekan ett av Malmös bästa med Malmö Centralstation direkt utanför entrén. Lokalen är belägen på plan tre i huset. Utsikt mot vattnet och Malmö Central. Ytorna är yteffektiva, ljusa och kan anpassas efter er verksamhets behov. Parkeringsplatser erbjuds i källarplanet liksom cykelgarage. Välkommen att ta kontakt med oss för mer information och visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

2008

Våningsplan

3

Planlösning

Planlösningen är en välplanerad mix av öppet kontorslandskap samt kontorsrum. Gott om mötes/konferensrum och ett större pentry.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 746

Omgivning

Närservice

Restauranger och närservice finns i husets bottenplan och i närområdet finns gott om alternativ. Bland annat ligger Malmö Live och Malmö Saluhall ett stenkast bort med ett stort utbud av lunchrestauranger.

Kommunikationer

Malmö C med uppgång Anna Lindhs plats direkt utanför entrén.

Anna Lindhs plats 4
Sökhjälp