Älvsjö
| Älvsjö

Favorit Dela

Kabelverksgatan 34

Ledig lokal lämplig för kontors- eller butiksverksamhet i expansiva Älvsjöstaden.

 • Kategori:

  Butik, Kontor

 • Tillträde:

  Kvartal 1, 2020

 • Storlek:

  46 m²

 • Hyra:
 • Total yta

  46 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Solstrålen

Byggår:

2019

Planlösning:

Lokalen har stora ljusinsläpp och egen entré. Den är lämplig för kontor alternativt butiksverksamhet (dock ej livsmedel).


Omgivning

Omgivning/natur:

Älvsjöstaden är en stadsdel i förvandling. Det som tidigare bestod av ett småskaligt villaområde kompletteras nu med moderna och stadsmässiga lägenheter som allteftersom fylls med liv. Planerna för området är ambitiösa och innefattar förutom bostäder även flera nya verksamhetslokaler samt gröna parkstråk och inbjudande kvartersgårdar. Fullt utbyggt kommer Älvsjöstaden att innehålla cirka 1 600 nya bostäder där JM uppför 750 av dessa med inflyttning från 2017.

Närservice:

I dagsläget finns ett litet centrum vid Älvsjö station där man hittar bland annat ett litet torg med bank, apotek, vårdcentral, mataffär, bibliotek och ett gym som drivs av SATS. Under de kommande åren ska torget och dess utbud av butiker och service moderniseras och utvecklas. Öster om pendeltågsstationen ligger Stockholmsmässan, som årligen lockar 1,5 miljoner besökare.

Kommunikationer:

Med bil är det bara tio kilometer in till centrala Stockholm. Via Älvsjövägen går det snabbt att ta sig vidare ut på E4:an. Till det nybyggda resecentrumet är det omkring 750 meters gångväg. Att ta pendeltåget mellan Älvsjö och Stockholm central tar nio minuter. Älvsjö station trafikeras i dagsläget av åtta busslinjer.


Övrig information

Övrigt:

Preliminärt tillträde i januari 2020.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MH

Uthyrare

Maritha Högvik

maritha.hogvik@jm.se

08-7 VISA NR 08-782 19 26

Marknadsförs av JM AB
-
16982 Stockholm
jm.se
Kabelverksgatan 34