Skriv ut

Skapa PDF

Kabelverksgatan 26, Älvsjö

älvsjö

Ledig lokal lämplig för kontors- eller butiksverksamhet i expansiva Älvsjöstaden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 61 m²
Tillträde: Kvartal 3, 2019
Karta

Information

Utförande

Byggår

2019

Planlösning

Lokalen har stora ljusinsläpp och egen entré. Den är lämplig för kontor alternativt butiksverksamhet (dock ej livsmedel).

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 61

Omgivning

Omgivning/natur

Älvsjöstaden är en stadsdel i förvandling. Det som tidigare bestod av ett småskaligt villaområde kompletteras nu med moderna och stadsmässiga lägenheter som allteftersom fylls med liv. Planerna för området är ambitiösa och innefattar förutom bostäder även flera nya verksamhetslokaler samt gröna parkstråk och inbjudande kvartersgårdar. Fullt utbyggt kommer Älvsjöstaden att innehålla cirka 1 600 nya bostäder där JM uppför 750 av dessa med inflyttning från 2017.

Närservice

I dagsläget finns ett litet centrum vid Älvsjö station där man hittar bland annat ett litet torg med bank, apotek, vårdcentral, mataffär, bibliotek och ett gym som drivs av SATS. Under de kommande åren ska torget och dess utbud av butiker och service moderniseras och utvecklas. Öster om pendeltågsstationen ligger Stockholmsmässan, som årligen lockar 1,5 miljoner besökare.

Kommunikationer

Med bil är det bara tio kilometer in till centrala Stockholm. Via Älvsjövägen går det snabbt att ta sig vidare ut på E4:an. Till det nybyggda resecentrumet är det omkring 750 meters gångväg. Att ta pendeltåget mellan Älvsjö och Stockholm central tar nio minuter. Älvsjö station trafikeras i dagsläget av åtta busslinjer.

Övrig information

Övrigt

Preliminärt tillträde i oktober 2019.

Kabelverksgatan 26
Sökhjälp