Skriv ut

Skapa PDF

Arenavägen 29

johanneshov

Eget kontor för upp till 3 personer i trevlig miljö med personlig service och stort nätverk av företag !

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 10 m²
Karta

Information

Beskrivning

Eget kontor för upp till 3 personer i trevlig miljö med personlig service och stort nätverk av företag ! Quick Office Globen hyr ut kontorsrum, kontorsplatser/co-working, mötesrum och företagsadress i en modern och unik kontorsmiljö. Lokalerna är nyrenoverade och moderna. Välkomnande, trivsamma och professionella miljöer för dig och dina besökare. Flytta till det nya moderna kontoret som förenklar din arbetsdag så att du kan fokusera 100% på din verksamhet. Välkommen till ditt nya kontor! Hos Quick Office väljer du det servicepaket som passar dig och ditt företag bäst. I våra servicepaket ingår alltid: - Reception med kund- och paket/posthantering - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Internetuppkoppling 1000 Mbit via fiber - Mötesrum, bokning görs via quickoffice.se - El, värme, fastighetsskatt. - Kontorsmöbler - Kaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg - Städning Personlig service Vår Kontorsvärd tar hand dig och dina besökare på ett personligt och professionellt sätt. Kontorsvärden underlättar för dig i din vardag och hjälper till med allt från att boka catering till ditt möte och ser till att förbrukningsmaterial alltid är påfyllt. Mötesrum Kontorshotellet har mötesrum med den senaste tekniken. Enkelt att boka direkt på vår hemsida quickoffice.se/motesrum från 1 timme och uppåt. Som hyresgäst hos Quick Office kan du även nyttja mötes- och konferensrummen på alla våra kontorshotell. Businesslounge Kontorshotellet har har flera trivsamma loungeytor för möten, paus och nätverkande. IT Givetvis finns snabbt och stabilt Internet. Övrig kringutrustning såsom print och scanning håller hög kvalité och har senaste tekniken. Säkerhet Vårt passagesystem, larm och samarbetet med vaktbolag gör att du kan känn dig trygg som hyresgäst på Quick Office Kontorshotell.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 10

Omgivning

Omgivning/natur

Granne med Globen Shopping och nya Tele2 Arena erbjuder Quick Office ett nytt kontor med extra allt! Närhet till Stockholm City, modernt shoppingcentrum, mycket bra kommunikationer och all övrig närservice.

Närservice

Vi har bemannad reception som tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt.

Kommunikationer

Nära till Globen och Gullmarsplan tunnelbana samt tvärbana och bussterminal som knyter ihop Stockholm. Endast 7 minuter från City. Gott om parkeringsmöjligheter i direkt närområde samt garage i huset.

Övrig information

Övrigt

Bild visar exempel på rum.

Dokument

Arenavägen 29
Sökhjälp