Skriv ut

Skapa PDF

Bjäre Plats 1, Hyllie

malmö

Exceptionellt kommunikativt läge. Nära kommunikationer, vägnät och Kastrup. Totalt fem hus, varav två uppförs i den första etappen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 250 - 5 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

The Gate är precis som namnet anger, porten till det mesta. Det blir ett av landets närmaste kontorshus till Danmark, Kastrup och resten av Europa. Det är nära till motorvägens påfart, till centrum och nära till Emporia och dess butiker. Här, precis intill Ikeas Hubhult, skapar vi en dynamisk och kreativ plats där entreprenörskapet står i fokus. En port till bra idéer.

Utförande

Byggår

2020

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Efter önskemål.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Oavsett om du väljer bil, tåg, buss eller cykel så är The Gate tillgängligt. På en minut är du ute på Yttre och Inre Ringvägen i Malmö. Tåg och bussar nås med någon minuts promenad. Nära Kastrup, Köpenhamn, Malmö C och handel på Hyllie och Svågertorp.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 5 000

Omgivning

Omgivning/natur

Närhet till livfull stadsdel på Hyllie samtidigt som naturen och rekreationsområde finns precis i anslutning till The Gate.

Företag i närheten

Ikea Hubhult, Svågertorps handelsområde.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda

Närservice

Svågertorps handelsområde, Hyllie Centrum.

Kommunikationer

Via kollektivtrafik eller med bil, via Inre och Yttre Ringvägen. Cykelleder passerar förbi The Gate.

Skyltläge

Mycket bra

Övrig information

Övrigt

Vi vill inte bara skapa arbetsplatser, vi vill skapa trivselplatser. I The Gate finns alla förutsättningar att trivas. Naturens resurser tillvaratas och magi skapas. Här kommer du kunna pausa i ditt arbete genom att ta en joggingrunda ett pass i utegymmet på lunchen. Eller varför inte göra det där stillasittande mötet till ett ”walk and talk” möte? Här skapas miljöer utomhus som ger dig och medarbetarna ny energi i arbetet.

Länkar

Bjäre Plats 1
Sökhjälp