Skriv ut

Skapa PDF

Terra Novavägen 2, Visby

visby

Flexibel lokal på 670 kvm i bra läge. Lättåtkomligt med bil och bra exponering i ett växande handelsområde i Visby. Inflyttning kan ske omgående.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor
Hyra: 1 100 kr/m²/år
Storlek: 670 m²
Tillträde: Enligt ök
Karta

Information

Beskrivning

En mycket flexibel lokal som lämpar sig till olika sorters verksamheter. Här finns en stor öppen yta som går att anpassa på olika sätt. Det finns även 4 toaletter varav en handikappanpassad med dusch. En stor matsal/kafé med plats för ett 30-tal sittande. Fastigheten är uppförd som en textilfabrik och har därför stora flexibla ytor byggda i gedigna material. Senare har det varit arbetsplats för Kommunals a-kassa med över 30 anställda. De senaste hyresgästerna var Gute Data med ca 20 anställda. Från Visbyleden syns fastigheten tydligt varför läget är bra om man söker en lokal som är lättillgänglig och lätt att hitta till. Granne till fastigheten Ligger Växthuset Linds med försäljning till konsumenter och en omsättning på ca 40 MSEK. 400 meter längre bort längst med Visbyleden ligger handelsområdet Stenhuggaren med McDonalds, Biltema, Coop Forum, Jula, Jysk, Elgiganten, Apoteket Hjärtat, Kronans Apotek, Skokanonen, Team Sportia, Jaktia, Tele2, ICA Maxi.

Utförande

Våningsplan

1 av 1

Planlösning

Entré med reception, kapprum med 3 WC, RWC med dusch. Stor matsal/kafé för 30 sittande gäster. Stor flexibel yta för lättare industri eller kontorsplatser i öppet kontorslandskap. Eller varför inte exponeringsyta för produkter. Två mindre arbetsrum/mötesrum. Förråd, severrum, varuintag, städrum, etc.

Teknisk information

Lokalen kan nås via

Nåbar via Visbyleden med synligt läge och egen parkering. Busshållsplats precis vid fastigheten.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 670 1 100

Ekonomi

Hyra

1 100 kr/m²/år

Omgivning

Företag i närheten

Växthuset Linds, kyl och Maskin

Parkeringsmöjligheter/garage

Egen asfalterad parkering på fastigheten. 4 elurtag till bil.

Närservice

McDonalds, Biltema, Coop Forum, Jula, Jysk, Elgiganten, Apoteket Hjärtat, Kronans Apotek, Skokanonen, Team Sportia, Jaktia, Tele2, ICA Maxi.

Kommunikationer

Busshållplats precis vid fastigheten

Skyltläge

Goda skyltlägen längs med Visbyleden

Vägbeskrivning

Kör in på Terra Novavägen från Visbyleden så är det första huset på höger sida, mitt emot Växthuset Linds.

Terra Novavägen 2
Sökhjälp