Skriv ut

Skapa PDF

Bangårdsgatan 3, Ljungarum

jönköping

Kontor- och utbildningslokal med utmärkt skyltläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 350 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontor- och utbildningslokal i Ljungarum om 350 kvm. Utmärkt skyltläge i servicetätt område. Kan konverteras till butikslokal. Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 350

Omgivning

Omgivning/natur

Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer köpcenter, byggvaruhus och diverse industrier.

Närservice

I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ är det inget som hindrar. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl finns även goda chanser till shopping.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Buss trafikerar sträckan. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig hit bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm, Karlstad, Oslo och Frankfurt. I kommunen finns till och med färjetrafik för den som så önskar!

Bangårdsgatan 3
Sökhjälp