Skriv ut

Skapa PDF

Lasarettsgatan 23A, Centrum

örnsköldsvik

Ta chansen att hyra en lokal med flexibla möjligheter och ett av Örnsköldsviks bästa lägen. För dig som vill kombinera service, synlighet och arbete.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Hyra: Sätts efter överenskommelse
Storlek: 145 - 290 m²
Tillträde: 2019-06-01 Ledig juni 2019 eller tidigare
Karta

Information

Beskrivning

Nu har du chansen att hyra en lokal med flexibla möjligheter och ett av Örnsköldsviks bästa lägen. Centrumnära med bara ett stenkast från Oskargallerian och bra exponering mot stans shoppingstråk och E4:an. Ingång på hörnet i korsningen Lasarettsgatan/Nytorgsgatan med stadens liv och rörelse alldeles utanför. Lämplig som butik, servering, kontor, lager, webbshop eller friskvård. Helt enkelt en lokal för dig som vill kombinera service, synlighet och arbete. Lokal i markplan med goda exponeringsmöjligheter av varor och verksamhet då det är direktkontakt med trottoaren utanför. Stadsmässig puls kännetecknar området. Stora fönster åt två väderstreck, bl a ner mot stan där många människor passerar. Nära till kollektivtrafik och centrum men även till naturen. Möjlighet finns att hyra garageplats bakom lokalen med personalentré till lokalen. Den 290 kvadratmeter stora lokalen kan hyras i sin helhet eller delas på hälften med annan hyresgäst. Den lämpar sig väl för ett företag vars mål är att synas. Den inbjuder till flexibla lösningar med möjlighet att flytta/ta bort innerväggar. Fastigheten har fiber och bra ventilation. Vi som hyresvärd är vana vid att hjälpa företag att planera en lokal som passar just dem. Hör gärna av er så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till.

Utförande

Byggår

1978

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Idag många små rum, men de flesta väggar är mycket lätt flyttbara / rivbara. I den ena bifogade skissen visas hur väggarna står idag samt mått. I den andra planlösningen kan man se ett exempel på möjlig öppen planlösning om vissa väggar rivs. Idag finns pentry, kundtoalett, personaltoalett och duschar. Möjlighet finns att bygga stort kök eller andra faciliteter. För mer information eller visning av lokalerna kontakta oss.

Teknisk information

Uppvärmning

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via

Gatuplan, vilket innebär goda exponeringsmöjligheter. Via garage bakom lokalen finns lastmöjligheter för leveranser.

Ventilation

Ventilationen är mycket bra. Även restaurangkök är möjligt

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 145 290

Ekonomi

Hyra

Sätts efter överenskommelse

I hyran ingår

Värme

Omgivning

Omgivning/natur

Nära till Höga Kustens fantastiska natur.

Företag i närheten

Utanför lokalen finns närhet till det goda livet med restauranger, pressbyrå, Oskargallerian samt Paradiset spa- bad- och wellnessanläggning, som är välbesökt såväl av Örnsköldviksbor som turister. P-hus finns på andra sidan E4:an och tvärs över gatan från lokalen ligger Folkan-teatern, vilket innebär ytterligare goda

Parkeringsmöjligheter/garage

Möjlighet att hyra parkering i garage i anslutning till lokalen.

Kommunikationer

Buss och tåg finns nära.

Skyltläge

Då lokalen är i markplan med stora fönster åt två väderstreck är exponeringsmöjligheterna goda mot gatan där människor passerar. Synlig även från E4:an och stans shoppingstråk.

Övrig information

Övrigt

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Servering, Övrigt.

Lasarettsgatan 23A
Sökhjälp