Centrum | Örnsköldsvik

Favorit Dela

Lasarettsgatan 23A

Ta chansen att hyra en lokal med flexibla möjligheter och ett av Örnsköldsviks bästa lägen. För dig som vill kombinera service, synlighet och arbete.

Beskrivning

Nu har du chansen att hyra en lokal med flexibla möjligheter och ett av Örnsköldsviks bästa lägen. Centrumnära med bara ett stenkast från Oskargallerian och bra exponering mot stans shoppingstråk och E4:an. Ingång på hörnet i korsningen Lasarettsgatan/Nytorgsgatan med stadens liv och rörelse alldeles utanför. Lämplig som butik, servering, kontor, lager, webbshop eller friskvård. Helt enkelt en lokal för dig som vill kombinera service, synlighet och arbete. Lokal i markplan med goda exponeringsmöjligheter av varor och verksamhet då det är direktkontakt med trottoaren utanför. Stadsmässig puls kännetecknar området. Stora fönster åt två väderstreck, bl a ner mot stan där många människor passerar. Nära till kollektivtrafik och centrum men även till naturen. Möjlighet finns att hyra garageplats bakom lokalen med personalentré till lokalen. Den 290 kvadratmeter stora lokalen kan hyras i sin helhet eller delas på hälften med annan hyresgäst. Den lämpar sig väl för ett företag vars mål är att synas. Den inbjuder till flexibla lösningar med möjlighet att flytta/ta bort innerväggar. Fastigheten har fiber och bra ventilation. Vi som hyresvärd är vana vid att hjälpa företag att planera en lokal som passar just dem. Hör gärna av er så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till.
  • Total yta

    300 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 200 300

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Asien 7

Byggår:

1978

Planlösning:

Pentry, kök, toaletter och duschar. I övrigt en stort rum. Stora möjligheter till anpassning efter hyresgästens behov. Möjlighet finns att bygga stort kök eller andra faciliteter. För mer information eller visning av lokalerna kontakta oss.


Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Gatuplan, vilket innebär goda exponeringsmöjligheter. Via garage bakom lokalen finns lastmöjligheter för leveranser.

Ventilation:

Ventilationen är mycket bra.


Omgivning

Omgivning/natur:

Nära till Höga Kustens fantastiska natur.

Företag i närheten:

Utanför lokalen finns närhet till det goda livet med restauranger, pressbyrå, Oskargallerian samt Paradiset spa- bad- och wellnessanläggning, som är välbesökt såväl av Örnsköldviksbor som turister. P-hus finns på andra sidan E4:an och tvärs över gatan från lokalen ligger Folkan-teatern, vilket innebär ytterligare goda

Parkeringsmöjligheter/garage:

Möjlighet att hyra parkering i garage i anslutning till lokalen.

Kommunikationer:

Buss och tåg finns nära.

Skyltläge:

Då lokalen är i markplan med stora fönster åt två väderstreck är exponeringsmöjligheterna goda mot gatan där människor passerar. Synlig även från E4:an och stans shoppingstråk.


Övrig information

Övrigt:

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Servering, Övrigt.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AS

Annika Sedin

annika@bobra-ovik.se

0706 VISA NR 0706519311

0706 VISA NR 0706519311

Marknadsförs av Bo Bra i Örnsköldsvik AB
bobra-ovik.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Lasarettsgatan 23A