Liljeholmen | Stockholm

Favorit Dela

Sjöviksbacken 22A

Ledig lokal för restaurangverksamhet i attraktiva området kring Liljeholmskajen.

  • Total yta

    153 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sjöviksbacken

Byggår:

2020

Planlösning:

Lokalen som är belägen i söderläge är lämplig för restaurangverksamhet.


Omgivning

Omgivning/natur:

Vid Liljeholmskajen är det nära till både stad, vatten och natur. Kommunikationerna är utmärkta, lummiga Årstaskogen ligger bara ett stenkast bort och på andra sidan vattnet avtecknar sig Södermalms silhuett. Ett stort utbud av shopping och service finns närmast i Liljeholmstorgets galleria eller i Hornstull som ligger några minuter bort.

Närservice:

I området öppnar successivt kaféer, restauranger, livsmedelsbutiker och andra butiker. Liljeholmsgallerian ligger ett stenkast bort. Gallerian innehåller ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. På Södermalm, som ligger direkt över bron, finns också ett stort utbud av småbutiker och större affärer, restauranger och pubar.

Kommunikationer:

Liljeholmskajen har ett utmärkt läge oavsett om man åker kollektivt, med egen bil, cyklar eller går. Att Liljeholmskajen är en del av innerstaden märks också på det stora utbudet av kollektivtrafik. Tvärbanan går genom området med stationen Årstadal. Liljeholmstorget, som ligger en kort promenad bort eller en minut med tvärbana eller buss, är knutpunkt för kollektivtrafiken med både bussar, t-bana och tvärbana. I närbelägna Årstaberg stannar även pendeltåget. Gång- och cykelväg till Tantolunden och Södermalm finns längs såväl Årstabron som Liljeholmsbron. Med bil är det enkelt att komma direkt upp på Essingeleden.


Övrig information

Övrigt:

Preliminärt tillträde i mars 2020.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MH

Uthyrare

Maritha Högvik

maritha.hogvik@jm.se

08-7 VISA NR 08-782 19 26

Marknadsförs av JM AB
jm.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Sjöviksbacken 22A