Skriv ut

Skapa PDF

Fredsborgsgatan 42, Liljeholmen

stockholm

Ledig lokal för caféverksamhet i attraktiva området kring Liljeholmskajen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 89 m²
Tillträde: Kvartal 1, 2020
Karta

Information

Utförande

Byggår

2020

Planlösning

Hörnlokal med fönster i två väderstreck som är lämplig för caféverksamhet.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 89

Omgivning

Omgivning/natur

Vid Liljeholmskajen är det nära till både stad, vatten och natur. Kommunikationerna är utmärkta, lummiga Årstaskogen ligger bara ett stenkast bort och på andra sidan vattnet avtecknar sig Södermalms silhuett. Ett stort utbud av shopping och service finns närmast i Liljeholmstorgets galleria eller i Hornstull som ligger några minuter bort.

Närservice

I området öppnar successivt kaféer, restauranger, livsmedelsbutiker och andra butiker. Liljeholmsgallerian ligger ett stenkast bort. Gallerian innehåller ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. På Södermalm, som ligger direkt över bron, finns också ett stort utbud av småbutiker och större affärer, restauranger och pubar.

Kommunikationer

Liljeholmskajen har ett utmärkt läge oavsett om man åker kollektivt, med egen bil, cyklar eller går. Att Liljeholmskajen är en del av innerstaden märks också på det stora utbudet av kollektivtrafik. Tvärbanan går genom området med stationen Årstadal. Liljeholmstorget, som ligger en kort promenad bort eller en minut med tvärbana eller buss, är knutpunkt för kollektivtrafiken med både bussar, t-bana och tvärbana. I närbelägna Årstaberg stannar även pendeltåget. Gång- och cykelväg till Tantolunden och Södermalm finns längs såväl Årstabron som Liljeholmsbron. Med bil är det enkelt att komma direkt upp på Essingeleden.

Övrig information

Övrigt

Preliminärt tillträde i mars 2020.

Fredsborgsgatan 42
Sökhjälp