Centrum / Industriområdet | Hörby

Favorit Dela

Verkstadsgatan 3

Fastighet med relativt nybyggda lokaler för försäljning, butik och verkstad säljes. Stora utvecklingsmöjligheter för köpare.

Beskrivning

Fastigheten omfattar tre byggnader, som idag är hopbyggda men lätt går att dela av till separata enheter. Byggnaderna är uppförda år 2010-2011 och har hittills primärt använts för bilförsäljning. Gemensamt för alla tre är att de är mycket gediget byggda, med hög arkitektonisk känsla och med hög kvalitet på materialval. Byggnad 1: Helt rund byggnad, yta ca 1.965 kvm. Ytan är helt inglasad och upplevs därför mycket ljus och med stor rymd. Navet i lokalen består av kontors- och mötesrum, samt personalutrymmen. Allt i högsta standard! Byggnad 2: Mer renodlad handelslokal, yta ca 680 kvm. Lokalen har använts för klädförsäljning i det högre regementet och har därför en mycket hög standard. Hela lokalen och all utrustning är fortfarande i ett mycket bra skick, färdigt att tas i bruk av ny verksamhet. På det övre våningsplanet finns ett helt modernt gym, fullutrustat med maskiner, etc. Byggnad 3: Större hall med utmärkt tillgänglighet och mycket bra takhöjd, yta ca 2.640 kvm + 975 kvm. Den större hallen, ca 2.640 kvm, har en helt öppen planlösning och fyra portar som sörjer för god tillgänglighet. Här finns möjlighet att dela av för framtida behov, eller att utnyttja den öppna och mycket effektiva planlösningen. Den mindre hallen, ca 975 kvm, är fullutrustad för rekonditionering av bilar och andra fordon. Även här en mycket hög standard som används för en verksamhet som är i full gång. Fastigheten säljs genom en bolagsförsäljning.
Ytor Antal Area
Tomtarea 35 058

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Pugerup 5

Planlösning:

Fastigheten omfattar tre byggnader, som idag är hopbyggda men lätt går att dela av till separata enheter. Byggnaderna är uppförda år 2010-2011 och har hittills primärt använts för bilförsäljning. Gemensamt för alla tre är att de är mycket gediget byggda, med hög arkitektonisk känsla och med hög kvalitet på materialval. Byggnad 1: Helt rund byggnad, yta ca 1.965 kvm. Ytan är helt inglasad och upplevs därför mycket ljus och med stor rymd. Navet i lokalen består av kontors- och mötesrum, samt personalutrymmen. Allt i högsta standard! Byggnad 2: Mer renodlad handelslokal, yta ca 680 kvm. Lokalen har använts för klädförsäljning i det högre regementet och har därför en mycket hög standard. Hela lokalen och all utrustning är fortfarande i ett mycket bra skick, färdigt att tas i bruk av ny verksamhet. På det övre våningsplanet finns ett helt modernt gym, fullutrustat med maskiner, etc. Byggnad 3: Större hall med utmärkt tillgänglighet och mycket bra takhöjd, yta ca 2.640 kvm + 975 kvm. Den större hallen, ca 2.640 kvm, har en helt öppen planlösning och fyra portar som sörjer för god tillgänglighet. Här finns möjlighet att dela av för framtida behov, eller att utnyttja den öppna och mycket effektiva planlösningen. Den mindre hallen, ca 975 kvm, är fullutrustad för rekonditionering av bilar och andra fordon. Även här en mycket hög standard som används för en verksamhet som är i full gång.


Teknisk information

Byggnad:

Byggår: 2010

Renoveringsår: 2011

Grund: Platta på mark

Stomme: Stål

Bjälklag: Stål & betong

Fasad: Glas & plåt

Tak: Papp/plåt

Fönstertyp: 3-glas isolerfönster

Ventilation: FTX

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning: Fjärrvärme


Omgivning

Företag i närheten:

Fastigheten är belägen i Hörby industriområde.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Stor parkeringsplats ger utmärkta parkeringsmöjligheter.

Närservice:

All service finns i närområdet.

Kommunikationer:

Busstation ligger i anslutning till fastigheten.

Skyltläge:

Utmärkt skyltläge utmed genomfartsled!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Hedenskog

Partner

Anders Hedenskog

anders.hedenskog@sundsstaden.se

0708 VISA NR 0708119898

0708 VISA NR 0708119898

Nils Holmquist

Lokalförmedlare

Nils Holmquist

nils.holmquist@visings.se

0709 VISA NR 0709753434

0709 VISA NR 0709753434

Marknadsförs av Sundsstaden AB
sundsstaden.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Verkstadsgatan 3

Om Sundsstaden AB

Sundsstaden AB är en fastighetsrådgivare med kontor på Limhamn och med verksamhet inom förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i hela Öresundsregionen. Vi har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har över åren förskaffat oss bred och gedigen kunskap kring fastighetsrelaterade frågor som ekonomi, juridik, teknik, byggprojekt och inte minst affärer. Genom proaktivt och lösningsorienterat arbete och med stor passion för fastigheter och företag hjälper vi er och era potentiella kunder och leverantörer att nå fram till varandra. Oavsett om ni står inför att köpa eller sälja en fastighet eller hyra ny lokal för er verksamhet finns vi där och stöttar med expertis genom hela processen.

Fler annonser från denna annonsör