B3980 | Ospecifierad ort

Favorit Dela

Trendigt varumärke inom design och försäljning av ”ecofriendly” tränings- och loungewearkläder.

Beskrivning

We´re All Under The Same Sun AB designar och säljer trendiga, ecofriendly tränings- och loungewearkläder samt accessoarer till modemedvetna kvinnor med ett aktivt vardagsliv. Försäljningen sker via den egna hemsidan www.underthesamesun.se.

Ekonomi

Intäkter:

1 000 000 kr


Utförande

Bransch:

Handel/e-handel

Verksamhet:

Under The Same Sun är ett svenskbaserat varumärke som vill visa att god design och kvalitet fortfarande kan vara vänlig mot vår planet. Bolaget tänker miljövänligt i varje del av tillverknings- och försäljningsprocessen för att se till att kunderna kan bära kläderna med stolthet. Kläder från varumärket Under The Same Sun är designade för en komplett, modern och aktiv livsstil och Bolagets önskan är att visa skönhet i hållbarhet och göra den tillgänglig för alla. Bolagets största målgrupp och kundkategori är aktiva kvinnor som uppskattar kvalitet och exklusivitet framför kvantitet. Bolaget samarbetar med fabriker i Portugal och Österrike vilka producerar Bolagets mönster/kläder. Bolaget har arbetat för långsiktiga och goda relationer med sina producenter. Bolaget verkar på en internationell marknad men de starkaste geografiska marknaderna består idag av Sverige och Tyskland. De senare åren har marknaden för sport- fritid- och loungewear ökat markant. Utbudet för Yoga och fritidskläder har ökat i takt med efterfrågan. We´re All Under The Same Sun AB: s position som ett klimatsmart alternativ till de större kedjornas utbud har visat sig vara en stark position och efterfrågan på nya modeller och utformning har ökat extremt mycket under senaste året.

Resultat:

Vinst


Varför är detta en bra investering?

Miljövänligt producerade produkter Produkterna är stilrena med skandinavisk design och hög kvalitet Bolaget erbjuder ett brett sortiment av tränings- och loungewearkläder Bolaget har en egen hemsida med integrerad webbshop Många följare i SoMe-kanaler vilket tyder på intresse för produkterna Produkterna ”ligger i tiden”

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

BB

Bolagsbron

info@bolagsbron.se
Marknadsförs av Bolagsbron
bolagsbron.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.