Skriv ut

Skapa PDF

Tala med mäklare, Funäsdalen

tala med mäklare

Exploateringsprojekt i de expansiva Funäsfjällen! De sex tomterna har väl tilltagna byggrätter på mellan BYA 150 – 500 m2 vardera i storlek.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Övrigt
Pris: Tala med mäklare
Storlek: 13 786 m²

Information

Beskrivning

De sex tomterna med väl tilltagna byggrätter på mellan BYA 150 – 500 m2 vardera varierar i storlek mellan cirka 1 500 – 4 500 m2. Till varje tomt är vatten, avlopp och el draget till tomtgräns. Detaljplanen tillåter en- eller tvåplans alternativ samt inredningsbart loft vilket ger möjlighet att bygga generösa fjällhus. På en av tomterna finns möjligheter att bygga brf eller hotell, vilket ger projektet möjligheter till mycket bra avkastning. För en köpare med en egen möjlighet till produktion, byggrörelse alternativt som projektutvecklare finns här mycket goda möjligheter att göra en lönsam affär med bra förräntning på gjord investering. Projektet är en spännande möjlighet till fastighetsexploatering i de heta Funäsfjällen.

Byggnader

Byggnad 1

Ytor Antal Area
Övrigt 13 786
Tomtarea 13 786

Ekonomi

Pris

Tala med mäklare

Övrig information

Övrigt

Vi tror att en professionell extern köpare kan projektera den potential som finns i bolagets tomter till mycket bra resultat. För en köpare med en egen möjlighet till produktion, byggrörelse alternativt som pro-jektutvecklare finns här mycket goda möjligheter att göra en lönsam affär med bra förräntning på gjord investering. Bolagets tomter är en spännande möjlighet till fastighetsexploatering i de heta Funäsfjällen. Tomterna säljs paketerade i bolag.

Dokument

Tala med mäklare
Sökhjälp