Funäsdalen | Tala med mäklare

Favorit Dela

Tala med mäklare

Exploateringsprojekt i de expansiva Funäsfjällen! De sex tomterna har väl tilltagna byggrätter på mellan BYA 150 – 500 m2 vardera i storlek.

Beskrivning

De sex tomterna med väl tilltagna byggrätter på mellan BYA 150 – 500 m2 vardera varierar i storlek mellan cirka 1 500 – 4 500 m2. Till varje tomt är vatten, avlopp och el draget till tomtgräns. Detaljplanen tillåter en- eller tvåplans alternativ samt inredningsbart loft vilket ger möjlighet att bygga generösa fjällhus. På en av tomterna finns möjligheter att bygga brf eller hotell, vilket ger projektet möjligheter till mycket bra avkastning. För en köpare med en egen möjlighet till produktion, byggrörelse alternativt som projektutvecklare finns här mycket goda möjligheter att göra en lönsam affär med bra förräntning på gjord investering. Projektet är en spännande möjlighet till fastighetsexploatering i de heta Funäsfjällen.
  • Total yta

    13786 m2

Ytor Antal Area
Övrigt 13 786
Tomtarea 13 786

Ekonomi

Pris:

Tala med mäklare


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Härjedalen, Funäsdalen


Övrig information

Övrigt:

Vi tror att en professionell extern köpare kan projektera den potential som finns i bolagets tomter till mycket bra resultat. För en köpare med en egen möjlighet till produktion, byggrörelse alternativt som pro-jektutvecklare finns här mycket goda möjligheter att göra en lönsam affär med bra förräntning på gjord investering. Bolagets tomter är en spännande möjlighet till fastighetsexploatering i de heta Funäsfjällen. Tomterna säljs paketerade i bolag.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Mikael Dierks

Mikael Dierks

mikael.dierks@tactic.se

0709 VISA NR 0709-217217

0709 VISA NR 0709-217217

Marknadsförs av TACTIC Företagsförmedling
tactic.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Tala med mäklare