Veberöd
| Veberöd

Favorit Dela

Orrspelsvägen 56

Välskött och modern industrifastighet i Veberöd på bra läge utmed riksväg 11. Totalt 750 kvm fördelat på 500 kvm produktionsyta och 150 kvm kontor.

 • Kategori:

  Kontor, Industri/Verkstad, Lager/Logistik

 • Pris:

  6 000 000 kr. Indikativa bud mottages.

 • Storlek:

  750 m²

I Veberöds industriområde på Orrspelsvägen 56 utmed riksväg 11 finns denna välskötta och moderna industrifastighet från år 2001 om ca 750 kvm. På fastigheten finns en byggnad med kontorsyta om ca 50 kvm, personalutrymmen om ca 50 kvm, entresol om ca 50 kvm samt en produktionsavdelning på ca 600 kvm. Produktionsavdelningen har stora fönster mot både norr och söder vilket ger bra ljusinsläpp samt att det in till lokalen i söder finns en lastplats med vikport (BxH 4,2x3,7 m). 2019 installerades solceller. På fastigheten finns det gått om parkeringsplatser som kan brukas av både anställda och kunder. Fastigheten ligger utmärkt mot riksväg 11 vilket ger goda möjligheter för skyltning.
 • Total yta

  750 m2

Ytor Antal Area
Kontor 2 150
Industri 1 600
Tomtarea 3 503

Ekonomi

Taxeringsvärde:

2 415 000 kr

Driftskostnad:

153 825 kr/år

Pris:

6 000 000 kr. Indikativa bud mottages.

Hyresintäkter:

540 000 kr/år


Utförande

Fastighetsbeteckning:

LUND ENTITAN 4

Planlösning:

Entrén är gjord 2016 med en luftsluss som leder in i kontorslandskapet med klinkerbelagt golv och glaspartier som delar av delar av rummet i kontoret. Här finns arbetsplats för ca 6 personer. I denna del av byggnaden finns även utrymme för ombytte med dusch och wc samt matplats/kök. På andra plan har det inretts ytterligare en kontorsyta som vätter ut mot produktionsgolvet. Resterande del av byggnaden är anpassade för lättare industri eller lager. Dagens verksamhet producerar och monterat stål- och aluminiumpartier.


Teknisk information

Byggnad:

Byggår: 2001

Stomme: Stål

Fasad: Plåt, Sandwhich PUR-panel med

Tak: Plåt, Sandwhich PUR-panel med

Fönstertyp: Tvåglas från 2016, några fönst

Ventilation: Mekanisk ventilation i kontoret och i övriga personalutrymme

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten & avlopp

Uppvärmning: Takmonterad luftvärme aggregat i produktionen. Luft/luft sam


Omgivning

Omgivning/natur:

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och är belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. Orten har täta bussförbindelser med Lund, Sjöbo och Malmö samt att riksväg 11 passerar norr om tätorten. Veberöd har ca 4000 invånare och har god allmän service med två dagligvaruaffärer, ett flertal restauranger, bensinstationer samt ett friluftsbad som är öppet under sommarsäsongen.

Kommunikationer:

Kollektiv transport med Skånetrafiken med täta avgångar till både Lund, Sjöbo och Malmö.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Linus Book

Reg.fastighetsmäklare

Linus Book

linus.book@ffkf.se

+464 VISA NR +46406553402

Henric Albinsson

Transaktionsrådgivare

Henric Albinsson

henric.albinsson@ffkf.se

+464 VISA NR +46406553404

Marknadsförs av Kommersiella fastigheter Swedbank
Grimsbygatan 24
21120 Malmö
ffkf.se
Orrspelsvägen 56

Om Kommersiella fastigheter Swedbank

Kommersiella fastigheter i samarbete med Swedbank erbjuder ett affärsmässigt tillvägagångssätt och lotsar dig på ett tryggt sätt igenom lönsamma fastighetsaffärer. Vi mäklar bostadsfastigheter, kontor- och industrifastigheter, bestånd och fastighetsbolag. Vid ett säljuppdrag tar vi ett övergripande ansvar över försäljningsprocessen. Som projektledare har vi löpande kontakt med jurist, skatteexpert och förvaltare för att kunna koppla på de experter som behövs vid varje tillfälle. Som mäklare fokuserar vi på att hitta rätt köpare till ditt objekt och vi paketerar det på ett attraktivt sätt. Då får vi ut rätt pris på de objekt vi säljer. Vi hjälper dig med:värdering av fastighet och bestånd,analys av marknaden, marknadsföring på relevanta marknadsplatser, nationellt kontaktnät till investerare, försäljning av din fastighet eller bestånd

Fler annonser från denna annonsör