Skriv ut

Skapa PDF

Södra Sturupsvägen 255-3, Svedala

svedala

Fakta

Typ av fastighet till salu: Industri/Verkstad
Pris: 9 000 000 kr
Storlek: 2 337 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Vi har fått äran att förmedla en intressant fastighet i Svedala kommun. Det som erbjuds är en fastighet med två industrihallar med tillhörande lager samt butik och en styck enplansvilla. Byggnadernas storlekar: Byggnad 1 villa: 222 kvm Byggnad 2 butik/lager: 250 kvm Byggnad 3 verkstad: 465 kvm Byggnad 4 verkstad/stall: 1400 kvm Vi avser att sälja fastigheten i sin helhet men det ska nämnas att ett övertag av befintlig verksamhet också är möjligt. Idag finns det ingen hyresgäst utan det är fastighetsägaren som också bedriver verksamheten. För den som även har intresse av hästar så är detta en mycket lovande fastighet då delar av servicehallarna tidigare har fungerat som ridstall och ridhus.

Byggnader

Byggnad 1. Villa

Byggnadstyp

Småhusbyggnad

Byggår

1988

Renoveringsår

1995

Beskrivning

Ett Sävsjöträhus i ett plan. Fem rum varav fyra sovrum och ett väldigt stort sällskapsrum. 1995 lät man bygga till bostaden med 100 kvm stort sällskapsrum. Till villan finns det i anslutning en byggnad med spabad (bubbelbadkar, bastu) samt förråd och carport. Grundläggning: Torpargrund med bjälklag av betong. Bärande stomme: Trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Uppvärmning, kylning och ventilation Luftburen värme Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp.

Byggnad 2. Butik/lagerbyggnad

Byggnadstyp

Övrig

Byggår

1987

Renoveringsår

1990

Beskrivning

Butik om ca 50 kvm samt lager om ytterligare 200 kvm. Grundläggning: Betongplattor. Bärande stomme: Stål. Fasad: Plåt alt. trä. Taklag: Stål/trä med utvändig beklädnad av plåt/papp. Uppvärmning, kylning och ventilation Oljepanna Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp

Byggnad 3. Verkstad

Byggnadstyp

Övrig

Byggår

1987

Beskrivning

En hall uppförd i ett plan med entresolplan. Bottenvåningen inryms verkstadsytor och ovanvåningen erbjuder kontor, fikarum och omklädningsrum. Grundläggning: Betongplatta. Stomme: Stålprofiler. Ytterväggar och taklag: Dubbel profilplåt med mellanliggande isolering. Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp

Byggnad 4. Verkstad/Stall

Byggnadstyp

Övrig

Byggår

2004

Beskrivning

Enplansbyggnad uppförd 2004 och inrymmer verkstad, tvätthall samt råa ytor, vilka har nyttjats som ridhus och uppställningsplats. Till detta finns en sidobyggnad som tidigare inrymt fyra hästboxar, en spolspilta, sadelkammare och foderrum men som idag nyttjas som lager. Grundläggning: Betongplintar. Bärande stomme: Stålprofiler. Ytterväggar och taklag: Dubbel profilplåt med mellanliggande isolering. Uppvärmning, kylning och ventilation Finns luft/luft värmepump till verkstadsdelen. Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp.

Ytor Antal Area
Bostad 1 222
Industri 3 2 115
Tomtarea 12 664

Ekonomi

Pris

9 000 000 kr

Taxeringsvärde

9 882 000 kr

Omgivning

Omgivning/natur

Närområdet erbjuder mycket skog och natur. Själva fastigheten ligger avsides med ett par andra fastigheter längs med Södra Sturupsvägen. Området är ej detaljplanelagt.

Kommunikationer

Fastigheten Håkanstorp 1:5 är optimalt belägen med närhet till såväl Svedala, Malmö, Lund som Skurup och Ystad. För den som önskar driva vidare verksamheten så finner kunderna anläggningen väldigt lätt tillgänglig.

Dokument

Länkar

Södra Sturupsvägen 255-3
Sökhjälp