S3956
| Ospecifierad ort

Favorit Dela

Verksamhet inom försäljning av trädgårdsmaskiner och tillbehör.

  • Kategori:

    Handel/e-handel

  • Omsättning:

    16 000 000 kr

  • Geografi:

    Ospecificerad ort

  • Pris:
Fin och välrenommerad verksamhet inom försäljning av trädgårdsmaskiner, tillbehör och verktyg via en fysisk butik belägen i en större stad efter Norrlandskusten. Bolaget erbjuder även service och reparationer av trädgårdsmaskiner. De produkter Bolaget säljer riktar sig till proffsanvändare, privatpersoner, förvaltningar och föreningar. Bolagets omsättning har under de redovisade åren uppgått till mellan ca 16-17 mkr med ett mycket bra rörelseresultat.

Ekonomi

Intäkter:

16 000 000 kr


Utförande

Bransch:

Handel/e-handel

Verksamhet:

Bolagets affärsidé är att erbjuda högkvalitativa maskiner och redskap för skog och trädgård med stort fokus på service. Bolaget har ett brett sortiment av trädgårdmaskiner, tillbehör och verktyg som riktar sig till proffsanvändare, privatpersoner, förvaltningar och föreningar. Bolaget utför även service på andra märken och hyr ut maskiner. Försäljningen sker via en fysisk butik med mycket bra exponeringsläge. Bolagets kunder består av både privatkunder och företagskunder med en fördelning på 50/50 och Bolagets marknad är stabil och det finns ett konstant behov av de produkter som Bolaget erbjuder. Bolagets medarbetare har god kompetens och kunskap inom sina respektive arbetsområden. Marknaden är stabil och det finns en kontinuerlig efterfrågan på de produkter som Bolaget erbjuder. Marknaden är stabil och behovet av de produkter Bolaget erbjuder är konstant. Det finns även utvecklingsmöjligheter inom nuvarande verksamhet.

Resultat:

Vinst


Varför är detta en bra investering?

Bolaget har under sina verksamma år byggt upp stabila och långsiktiga relationer med både kunder och leverantörer. Kunderna har ett högt förtroende gentemot Bolaget Bolaget samarbetar med bra leverantörer med välkända varumärken. Bolaget har under sina verksamma år byggt upp ett starkt och stabilt varumärke med ett gott renommé på marknaden som genererar god lönsamhet.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Annica Åslund Olsén

Annica Åslund Olsén

ffnorr@swedbankff.se

070- VISA NR 070-668 58 20

Marknadsförs av Företagsförmedlingen (Swedbank)
Wallingatan 33
11124 Stockholm
ffkf.se