Skriv ut

Skapa PDF

Hagvägen 5, Vaxholm

vaxholm

Stor fastighet med fantastisk potential endast en kort promenad från centrala delarna av Vaxholms stadskärna.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad, Övrigt
Pris: 7 995 000 kr. Utgångspris
Storlek: 286 m²
Tillträde: Flexibelt tillträde
Karta

Information

Beskrivning

En kort promenad från de centrala delarna av Vaxholm ligger denna pärla vackert beläget med en uppvuxen och grönskande tomt. Huset är för närvarande klassat som vårdboende men vid köp från privatperson kommer boendet att taxeras om till privatbostad. Huset i sig är helt unikt. Eller vad sägs om ett avancerat sprinklersystem uppsatt i taket, två induktionshällar i köket tillsammans med två köksfläktar och två kylskåp. Hela fem badrum och ytterligare duschutrymmen. Har man ett gott öga för potentialen och vad man kan göra med huset så kan man få till en riktig pärla som ligger både centralt i Vaxholm men som samtidigt har närhet till Stockholm C. Detta är ett hus som måste ses på plats helt enkelt. Varmt välkommen på visning!

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

1976

Renoveringsår

2015 Övriga badrum i fastigheten delvis renoverade 2015 Köket delvis renoverat 2018 Badrum övre plan helrenoverat

Grund

Platta på mark

Stomme

Trä

Fasad

Stående trä-panel

Tak

Betongpannor

Fönstertyp

2-glas med kopplade bågar

Ventilation

Självdragsventilation med våtrumsfläktar

Vatten/avlopp

Kommunalt

Uppvärmning

Direktverkande el samt 2 luft/luftvärmepumpar och braskamin

Ytor Antal Area
Bostad 1 286
Tomtarea 805

Ekonomi

Pris

7 995 000 kr. Utgångspris

Driftkostnad

36 830 kr/år

Omgivning

Omgivning/natur

Vaxholms stadskärna promenerar du till på cirka 10 minuter. Där finns den charmiga hamnen med bland annat butiker, caféer och restauranger. på sommaren blomstrar det med liv och rörelse. Människor sätter sig och tar en kall dryck på någon av uteserveringarna eller beställer en glass som dom tar med sig på promenaden längs med hamnen. Tvärs över ligger Vaxholms kastell som är en väldigt uppskattad plats för både julbord, utmaningar med vänner och brölloppsfirande. Vid Arninge handelsplats, cirka 14 km från Vaxholm, finns ett större utbud av butiker såsom livsmedel, mode, elektronik, böcker, skönhet, lek och motion samt apotek och systembolag. SKOLOR Det finns sju kommunala förskolor och fem fristående. Det finns fyra låg- och mellanstadieskolor (varav en fristående) och en högstadieskola. IDROTT OCH HÄLSA I kommunen finns flera sport- och idrottshallar, fotbollsplaner samt en tennishall och en ishall. Det finns även en så kallas näridrottsplats avsedd för spontanidrott såsom basket, minitennis och volleyboll.

Parkeringsmöjligheter/garage

garage med plats för en bil samt biluppställningsplats framför och bakom garaget med plats för en bil på vardera sida.

Närservice

En kort promenad ner till centrala delarna av Vaxholm med affärer, caféer och restauranger.

Kommunikationer

Med buss från Vaxholm är du i Centrala Stockholm på ca 40 minuter. Det går även att ta sig till jobbet med någon av Vaxholmsbolagets båtar som går från centrumkärnan och tar dig in på ca 1 timme. Med bil tar Eriksövägen dig direkt till Stockholmsvägen (274), som leder vidare in mot Arninge, E18 och vidare in till Stockholm. Till centrala Stockholm är det cirka 4,5 mil.

Övrig information

Övrigt

Tidigare vårdboende som har tagit om hand om med varsam hand. Har anpassats med avancerat sprinklersystem i taken och rummen är indelade i brandceller. Boendet har nu stått tomt en längre tid och letar efter en ny ägare.

Dokument

Hagvägen 5
Sökhjälp