Skriv ut

Skapa PDF

Företaget förser sin kundkrets med vackra möbler och inredningsdetaljer av hög kvalité till intressanta prisnivåer. Designen är modern och tidlös.

Fakta

Bransch: Butik
Pris: 495 000 kr. Till priset tillkommer varulagret som inventeras på tillträdesdagen till inköpspris. Vid det senaste bokslutet (17-12-31) uppgick varulagret till ca 2700 tkr.
Omsättning: 5 000 000 kr
Län: Östergötland

Information

Beskrivning

Unik möjlighet att förvärva en centralt belägen och väl inarbetad butik med noga utvalt sortiment inom möbler och inredning. Möjlighet att komplettera och utveckla verksamheten genom e-handel och pop up butiker. Företaget har som affärsidé att förse sin kundkrets med vackra möbler och inredningsdetaljer av hög kvalité till intressanta prisnivåer. Designen är modern och tidlös. I folkmun nämns ofta butiken som ”Östergötlands svar på Svenskt Tenn” och lockar kunder från när och fjärran. Företaget har alltid prioriterat personlig service och är kända för sina unika varor och välkomnande atmosfär. Sortimentet är stort och handplockat av ägarna personligen. Här finns möbler och inredningsdetaljer från välkända varumärken, många med ensamrätt i närområdet. Butikslokalen är på 400 kvm med centralt läge. Försäljningen är planerad som en rörelseöverlåtelse med tillträde under våren 2019 och inkluderar ett välfyllt lager med aktuella och kuranta varor. Pris: 495 000 kr eller bud Till priset tillkommer varulagret som inventeras på tillträdesdagen till inköpspris. Vid det senaste bokslutet (17-12-31) uppgick varulagret till ca 2700 tkr.

Utförande

Bransch

Butik

Resultat

Vinst

Ekonomi

Pris

495 000 kr. Till priset tillkommer varulagret som inventeras på tillträdesdagen till inköpspris. Vid det senaste bokslutet (17-12-31) uppgick varulagret till ca 2700 tkr.

Omsättning

5 000 000 kr

Sökhjälp