Skriv ut

Skapa PDF

Storgatan 32, Centralt

hammerdal

En fin och centralt belägen fastighet i Hammerdal.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad, Kontor, Övrigt
Pris: Budgivning
Storlek: 1 077 m²
Karta

Information

Beskrivning

En fastighet i mycket bra skick med en uthyrningsbar yta på totalt 1 077 m2 centralt belägen på Storgatan 32 i Hammerdal. Fastigheten används som tandvårdsklinik och närvård men tack vare de många rummen har fastigheten flexibla användningsområden.

Utförande

Planlösning

På fastigheten finns uppförd en huvudbyggnaden i två plan. Byggnaden är på totalt 758 m2 och inrymmer ca 11 behandlingsrum som kan användas till ex vis behandling/kontor/boende. Vidare inrymmer byggnaden bland annat 8 kontorsrum, 2 provtagningsrum, 3 väntrum, samlingsrum, reception, personalutrymmen, 6 toaletter varav 4 handikappanpassade, tvättstuga och förrådsutrymmen med mera. Vidare finns en flygel på 219 m2 inkl. källare med förrådsutrymmen på ca 100 m2. I dagsläget bedrivs en tandklinik i byggnaden med 4 behandlingsrum, väntrum samt personalrum.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

1950

Renoveringsår

Tillbyggnad 1983

Grund

Betong

Stomme

Betong

Bjälklag

Betong

Fasad

Rappad betong

Tak

Betongtegel

Fönstertyp

2-glas träfönster

Ventilation

Separata ventilationssystem för respektive huskropp

Vatten/avlopp

Kommunalt

Uppvärmning

Fjärrvärme med vattenburna radiatorer

Ytor Antal Area
Kallager 100
Vårdlokaler 977
Tomtarea 3 350

Ekonomi

Pris

Budgivning

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på Storgatan 32 i centrala Hammerdal som ligger ca 30 km söder om Strömsund. Befolkningsmängden i Hammerdal uppgår till drygt 1 000 personer och i hela kommunen bor ca 12 000 personer. I Hammerdal dominerar träindustrin och även betongindustri finns annars är kommunen den största arbetsgivaren.

Länkar

Storgatan 32
Sökhjälp