- Restaurang
 - Restaurang
 - Restaurang
 - Restaurang

Universitetet

Favorit Dela

Restaurang i Örebro - bra läge vid universitetet 15000 studenter.

Beskrivning

Nu är denna fina restaurang till salu, ett stenkast ifrån Örebro Universitet, där 15000 studenter studerar. Restaurangen är nyrenoverad och har en mycket bra maskinpark och köket är godkänt för att driva en fullskalig restaurang. Idag serveras thaimat, med både lunchbuffé och a la carte. Öppettider idag är 11-20, men det finns möjlighet att ha längre öppettider och på det sättet också utnyttja restaurangens läge som en lokal pub för studenter – detta är något som efterfrågas bland studenterna idag. Restaurangen har fullständiga rättigheter att servera alkohol. I närheten av restaurangen finns också många bostadshus och Ica Maxi, vilket gör att det är mycket folk i omlopp. Antal sittplatser är ca 40 inomhus och 20-25 utomhus på sommaren. Finansiering kan ordnas vid behov. För mer information kontakta: Elisabeth Akteus Rex, Företagsförmedlare 070-199 18 71 elisabeth@svenskforetagskonsult.se OBS! Säljaren vill INTE bli kontaktad direkt utan all visning och info går via mäklaren. Vänligen respektera detta!

Utförande

Bransch:

Restaurang/Café

Utrustning som medföljer:

Fullt utrustad maskinpark till köket

Verksamhet:

Restaurang som serverat lunch och a la carte. Stora möjligheter att även använda det som pub, då fullständiga rättigheter finns.

Resultat:

Vinst


Varför är detta en bra investering?

Bra läge, 15000 studenter + bostäder i närheten. Ligger i ett expansivt område där stora företag samt Ica Maxi finns. Mycket människor i omlopp.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Elisabeth Akteus Rex

företagsförmedlare

Elisabeth Akteus Rex

elisabeth@svenskforetagskonsult.se

0701 VISA NR 0701991871

Marknadsförs av Svensk Företagskonsult AB
svenskforetagskonsult.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.