Skriv ut

Skapa PDF

Universitetet

Restaurang i Örebro - bra läge vid universitetet 15000 studenter.

Fakta

Bransch: Restaurang/Café
Kommun, område: Örebro, Universitetet

Information

Beskrivning

Nu är denna fina restaurang till salu, ett stenkast ifrån Örebro Universitet, där 15000 studenter studerar. Restaurangen är nyrenoverad och har en mycket bra maskinpark och köket är godkänt för att driva en fullskalig restaurang. Idag serveras thaimat, med både lunchbuffé och a la carte. Öppettider idag är 11-20, men det finns möjlighet att ha längre öppettider och på det sättet också utnyttja restaurangens läge som en lokal pub för studenter – detta är något som efterfrågas bland studenterna idag. Restaurangen har fullständiga rättigheter att servera alkohol. I närheten av restaurangen finns också många bostadshus och Ica Maxi, vilket gör att det är mycket folk i omlopp. Antal sittplatser är ca 40 inomhus och 20-25 utomhus på sommaren. Finansiering kan ordnas vid behov. För mer information kontakta: Elisabeth Akteus Rex, Företagsförmedlare 070-199 18 71 elisabeth@svenskforetagskonsult.se OBS! Säljaren vill INTE bli kontaktad direkt utan all visning och info går via mäklaren. Vänligen respektera detta!

Utförande

Bransch

Restaurang/Café

Utrustning som medföljer

Fullt utrustad maskinpark till köket

Verksamhet

Restaurang som serverat lunch och a la carte. Stora möjligheter att även använda det som pub, då fullständiga rättigheter finns.

Resultat

Vinst

Varför är detta en bra investering?

Bra läge, 15000 studenter + bostäder i närheten. Ligger i ett expansivt område där stora företag samt Ica Maxi finns. Mycket människor i omlopp.

Länkar

Sökhjälp