Skriv ut

Skapa PDF

Välrenommerad bilförsäljare med ett starkt varumärke och ett fantastiskt läge.

Fakta

Bransch: Handel/e-handel
Omsättning: 105 000 000 kr
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Företagsförmedling har uppdraget att förmedla en välrenommerad bilförsäljare med ett starkt varumärke i ett expansivt område i norra Stor Stockholm. Nöjda kunder står i centrum för Bolaget, vilket genererar fler och framförallt återkommande kunder. Bolaget har ett gott rykte på marknaden och får kontinuerligt nya kunder. Bolagets omsättning har stadigt ökats det senaste åren med ett stabilt rörelseresultat.

Utförande

Bransch

Handel/e-handel

Verksamhet

Bolaget säljer nya och begagnade personbilar. Bolagets bilhall är belägen i norra Stor Stockholm och där representeras ett stort utbud av begagnade bilar. I slutet av år 2014 blev Bolaget återförsäljare till ett starkt varumärke som är ett spännande och framåt-skridande märke som snabbt ökar i marknadsandelar i både Sverige och Europa. Genom Bolagets hemsida finns möjligheten att se vilka fordon Bolaget har till försäljning. Kunderna kan även bygga sin egen nybil genom att välja en av de många modellerna som erbjuds och därtill välja egna tillval. Bolaget har precis öppnat upp för online försäljning av privatleasing av bilar på den nya och utvecklade hemsidan. Det finns flera utvecklingsområden inom verksamheten genom att tex öka bearbetningen inom företagsförsäljning, öka användningen av marknadsföring i sociala medier, öka aktiviteter i kundklubben, hyrbilsverksamhet och verkstad med mera. Bolagets affärsidé är försäljning av nybil och begagnat. Personalen finns vid kundernas sida före, under och efter köp. Bolagets mål är att deras kunder ska ha körglädje genom livet. En bra affär med Bolaget är när samtliga parter inblandade är nöjda. Bolagets strategi är att ständigt optimera och effektivisera sina metoder och arbetssätt med syfte att skapa goda kundupplevelser. Det uppnås genom lagarbete och lyhördhet från olika kompetenser.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Omsättning

105 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Bolaget har ett starkt varumärke Bolagets bilhall är mycket representativ och modern Bolagets marknadsföring genom sociala medier uppskattas av kunderna Bolaget är belägen på ett geografiskt starkt område som är under utveckling Bolagets kundmedlemmar ökar fortlöpande Bolagets två verksamhetsområden har ett starkt samarbete

Länkar

Sökhjälp