Skriv ut

Skapa PDF

Gamla pensionärshemmet Dalhem, Gamleby

gamleby

Dalhems Prästgård - Hyresfastighet på landet, 4 lägenheter.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad
Pris: 1 195 000 kr
Storlek: 288 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Hyresfastighet med lantligt läge. Detta hyreshus består av 4 lägenheter om 72 kvm, alla 3 rok. Nytt tak av tegel år 2014 och bergvärme installerat år 2013. 3 av lägenheter är i standard skick och en är nyrenoverad som fördelaktigt skulle kunna användas av fastighetsägaren. Alla lägenheter står nu lediga. I källaren finns tvättstuga och torkrum. Förråd till hyresgästerna finns både i källaren och på vinden. Resterande vindsutrymme är oinrett. Parkeringsmöjligheter finns på tomten. Hyresintäkter på 240 000 kr/år vid full belastning.

Utförande

Planlösning

4 stycken hyreslägenheter om 72m2 LÄGENHET NR 1101 Hall med plastmatta på golv och tapet på väggar. 1 inbyggd garderob och 1 inbyggt städskåp. Kök av äldre standard med plastmatta på golv och tapet på väggar. Spis, fläkt, mindre kyl och frysfack, diskho och stänkskydd i kakel. Vardagsrum med trägolv och målade väggar. 3 inbyggda garderober. Stort sovrum med trägolv och målade väggar. 2 inbyggda garderober. Litet sovrum med plastmatta på golv och tapet på väggar. Toalett med plastmatta på golv och målade väggar. Stänkskydd i kakel. WC, handfat och spegelskåp. Duschrum som är helkaklat med dusch och badrumsfläkt. LÄGENHET NR 1102 Denna lägenhet är nyrenoverad. Hall med laminatgolv och målade väggar. 1 inbyggt städskåp. Kök med laminatgolv och målade väggar. Spishäll, ugn, fläkt, mindre kyl och frysfack samt diskho. Vardagsrum med trägolv och målade väggar. Stort sovrum med trägolv och målade väggar. 3 inbyggda garderober. Litet sovrum med laminatgolv och målade väggar, delvis pärlspont. Toalett med klinkergolv, delvis kakel, delvis målade väggar. WC, handfat och spegelskåp. Duschrum som är helkaklat med dusch och badrumsfläkt. LÄGENHET NR 1201 Hall med laminatgolv och målade väggar. 1 inbyggd garderob och 1 inbyggt städskåp. Kök av äldre standard med plastmatta på golv och målade väggar. Spis, fläkt, mindre kyl och frysfack, diskho och stänkskydd i kakel. Vardagsrum med trägolv och målade väggar. 3 inbyggda garderober. Stort sovrum med plastmatta på golv och tapet på väggar. 2 inbyggda garderober. Litet sovrum med laminatgolv och tapet på väggar. Toalett med klinkergolv och målade väggar. Stänkskydd i kakel. WC, handfat och spegelskåp. Duschrum som är helkaklat med dusch och badrumsfläkt. LÄGENHET NR 1202 Hall med plastmatta på golv och målade väggar. 1 inbyggd garderob och 1 inbyggt städskåp. Kök av äldre standard med plastmatta på golv och målade väggar. Spis, fläkt, mindre kyl, diskho och stänkskydd i kakel. Vardagsrum med plastmatta på golv och målade väggar. 3 inbyggda garderober. Stort sovrum med plastmatta på golv och målade väggar. 2 inbyggda garderober. Litet sovrum med plastmatta på golv och tapet på väggar. Toalett med klinkergolv och målade väggar. Duschrum med plastmatta på golv och väggar samt dusch.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

1953

Renoveringsår

2014

Stomme

Uppförd i betong

Fasad

Puts

Tak

Tegel 2014

Fönstertyp

Trä, 2-glas

Ventilation

Självdrag

Vatten/avlopp

Vatten genom borrad brunn, belägen på tomten, nyttjas av två

Uppvärmning

Bergvärme 2014

Ytor Antal Area
Bostad 4 288
Tomtarea 2 927

Ekonomi

Pris

1 195 000 kr

Hyresintäkt

240 000 kr/år

Driftkostnad

29 457 kr/år

Omgivning

Omgivning/natur

Fantastisk natur, bondgårdar, hästhagar, kyrka och glesbyggd omgivning med trevliga grannar.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjlighet på tomten

Närservice

Dalhems Prästgård ligger lantligt. 17km till Gamleby 40km till Västervik

Kommunikationer

Fastigheten ligger lantligt och nås fördelaktigt med bil. Det finns en landsbygds buss som går en gång om dagen.

Vägbeskrivning

https://goo.gl/maps/M1kCtMkNP7x

Övrig information

Övrigt

Fastigheten passar perfekt för den som vill börja med en mindre hyresfastighet då driftkostnaden är så låg. Fungerar utmärkt för uthyrning till pensionärer som vill bo lantligt i lugn och ro i vacker natur där man kan odla på tomten och sköta om en stor trädgård. Även som skyddat boende eller vanlig uthyrning for lokalbefolkningen som önskar att bo lantligt.

Gamla pensionärshemmet Dalhem
Sökhjälp