Framsida
Baksida
Tvättstuga
Tvättstuga
Renoverad LGH
Renoverad LGH
Original LGH
Original LGH
Gamla pensionärshemmet Dalhem, Gamleby, Gamleby - Bostad
Gamla pensionärshemmet Dalhem, Gamleby, Gamleby - Bostad
Gamla pensionärshemmet Dalhem, Gamleby, Gamleby - Bostad
Gamla pensionärshemmet Dalhem, Gamleby, Gamleby - Bostad
Gamla pensionärshemmet Dalhem, Gamleby, Gamleby - Bostad
Gamla pensionärshemmet Dalhem, Gamleby, Gamleby - Bostad

Gamleby | Gamleby

Favorit Dela

Gamla pensionärshemmet Dalhem

Dalhems Prästgård - Hyresfastighet på landet, 4 lägenheter.

Beskrivning

Hyresfastighet med lantligt läge. Detta hyreshus består av 4 lägenheter om 72 kvm, alla 3 rok. Nytt tak av tegel år 2014 och bergvärme installerat år 2013. 3 av lägenheter är i standard skick och en är nyrenoverad som fördelaktigt skulle kunna användas av fastighetsägaren. Alla lägenheter står nu lediga. I källaren finns tvättstuga och torkrum. Förråd till hyresgästerna finns både i källaren och på vinden. Resterande vindsutrymme är oinrett. Parkeringsmöjligheter finns på tomten. Hyresintäkter på 240 000 kr/år vid full belastning.
  • Total yta

    288 m2

Ytor Antal Area
Bostad 4 288
Tomtarea 2 927

Byggnader

Byggnad 1:

Byggår: 1953

Renoveringsår: 2014

Stomme: Uppförd i betong

Fasad: Puts

Tak: Tegel 2014

Fönstertyp: Trä, 2-glas

Ventilation: Självdrag

Vatten/avlopp: Vatten genom borrad brunn, belägen på tomten, nyttjas av två

Uppvärmning: Bergvärme 2014


Utförande

Planlösning:

4 stycken hyreslägenheter om 72m2 LÄGENHET NR 1101 Hall med plastmatta på golv och tapet på väggar. 1 inbyggd garderob och 1 inbyggt städskåp. Kök av äldre standard med plastmatta på golv och tapet på väggar. Spis, fläkt, mindre kyl och frysfack, diskho och stänkskydd i kakel. Vardagsrum med trägolv och målade väggar. 3 inbyggda garderober. Stort sovrum med trägolv och målade väggar. 2 inbyggda garderober. Litet sovrum med plastmatta på golv och tapet på väggar. Toalett med plastmatta på golv och målade väggar. Stänkskydd i kakel. WC, handfat och spegelskåp. Duschrum som är helkaklat med dusch och badrumsfläkt. LÄGENHET NR 1102 Denna lägenhet är nyrenoverad. Hall med laminatgolv och målade väggar. 1 inbyggt städskåp. Kök med laminatgolv och målade väggar. Spishäll, ugn, fläkt, mindre kyl och frysfack samt diskho. Vardagsrum med trägolv och målade väggar. Stort sovrum med trägolv och målade väggar. 3 inbyggda garderober. Litet sovrum med laminatgolv och målade väggar, delvis pärlspont. Toalett med klinkergolv, delvis kakel, delvis målade väggar. WC, handfat och spegelskåp. Duschrum som är helkaklat med dusch och badrumsfläkt. LÄGENHET NR 1201 Hall med laminatgolv och målade väggar. 1 inbyggd garderob och 1 inbyggt städskåp. Kök av äldre standard med plastmatta på golv och målade väggar. Spis, fläkt, mindre kyl och frysfack, diskho och stänkskydd i kakel. Vardagsrum med trägolv och målade väggar. 3 inbyggda garderober. Stort sovrum med plastmatta på golv och tapet på väggar. 2 inbyggda garderober. Litet sovrum med laminatgolv och tapet på väggar. Toalett med klinkergolv och målade väggar. Stänkskydd i kakel. WC, handfat och spegelskåp. Duschrum som är helkaklat med dusch och badrumsfläkt. LÄGENHET NR 1202 Hall med plastmatta på golv och målade väggar. 1 inbyggd garderob och 1 inbyggt städskåp. Kök av äldre standard med plastmatta på golv och målade väggar. Spis, fläkt, mindre kyl, diskho och stänkskydd i kakel. Vardagsrum med plastmatta på golv och målade väggar. 3 inbyggda garderober. Stort sovrum med plastmatta på golv och målade väggar. 2 inbyggda garderober. Litet sovrum med plastmatta på golv och tapet på väggar. Toalett med klinkergolv och målade väggar. Duschrum med plastmatta på golv och väggar samt dusch.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fantastisk natur, bondgårdar, hästhagar, kyrka och glesbyggd omgivning med trevliga grannar.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjlighet på tomten

Närservice:

Dalhems Prästgård ligger lantligt. 17km till Gamleby 40km till Västervik

Kommunikationer:

Fastigheten ligger lantligt och nås fördelaktigt med bil. Det finns en landsbygds buss som går en gång om dagen.

Vägbeskrivning:

https://goo.gl/maps/M1kCtMkNP7x


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten passar perfekt för den som vill börja med en mindre hyresfastighet då driftkostnaden är så låg. Fungerar utmärkt för uthyrning till pensionärer som vill bo lantligt i lugn och ro i vacker natur där man kan odla på tomten och sköta om en stor trädgård. Även som skyddat boende eller vanlig uthyrning for lokalbefolkningen som önskar att bo lantligt.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

FA

Företagsmäklaren FM AB

anders@foretagsmaklaren.se

0864 VISA NR 086440545

0702 VISA NR 0702371703

Marknadsförs av Företagsmäklaren FM AB
foretagsmaklaren.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Gamla pensionärshemmet Dalhem