Skriv ut

Skapa PDF

Väletablerad handelsträdgård med inriktning på örter och Kryddor. Produktionen sker i egna växthus. Trogen kundkrets, Stor tillväxt potential.

Fakta

Bransch: Handel/e-handel
Pris: 20 000 000 kr
Omsättning: 20 000 000 kr
Antal anställda: 13
Län: Skåne

Information

Beskrivning

Företaget är inriktad på att odla örter och kryddor under mottot: "Vi vill ge en bra vardag till många människor med våra produkter". Produktionen sker i egna växthus. Totalt finns sju växthus och tre andra byggnader. Tillhörande mark är på 3 ha. Företaget är mycket väl beläget i direkt anslutning till en av Sveriges storstadsregioner. All produktion är EU-ekologisk certifierad. Kunderna är framförallt många av marknadens största aktörer inom livsmedel. Kundkretsen är mycket trogen. Nuvarande ägarna har inte haft en politik att kraftigt expandera omsättningen, Tillväxtpotentialen är stor. Efter 30 år i branschen har ägarna beslutat sig för att det är tid för en ny ägare att ta över och vidare utveckla företaget.

Utförande

Bransch

Handel/e-handel

Startår

1985

Antal anställda

13

Utrustning som medföljer

Fullt utrustade växthus.

Verksamhet

Handelsträdgård med inriktning på Kryddor och Örter.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Pris

20 000 000 kr

Omsättning

20 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Mycket väletablerad handelsträdgård. Stora stabila kunder. Stora möjligheter till expansion. All produktion EU-ekologiskt certifierad. Egna välutrustade växthus.

Sökhjälp