Skriv ut

Skapa PDF

Specialist inom högteknologisk prototyptillverkning av mekaniska komponenter.

Fakta

Bransch: Tillverkande företag
Omsättning: 25 000 000 kr
Antal anställda: 18
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Företagsförmedling har uppdraget att förmedla en verksamhet inom prototyptillverkning av mekaniska komponenter. Bolaget ska med egen material-försörjning vara ledande i Europa inom sin nisch. Genom Bolagets unika kompetens och erfarenhet inom nischen har volymer genererats även inom Bolagets övriga verksamhetsområden. Bolagets omsättning har under de senaste åren uppgått till mellan 23-25 mkr med ett gott resultat.

Utförande

Bransch

Tillverkande företag

Antal anställda

18

Verksamhet

I dagsläget arbetar Bolaget bl. a med företag inom försvars- och rymdindustrin samt medicinteknik, men också med helt fristående projekt där en konstruktör vill ha en snabb möjlighet att t ex testa hållfasthet och konstruktion i någon detalj. Bolagets kunder finns huvudsakligen i Sverige, men även i England, Spanien, Tyskland, Polen och Italien. Under 2017 hade verksamheten ca 70 olika kunder varav flera större och betydelsefulla aktörer. Bolaget samarbetar med ett flertal underleverantörer som nyttjas i Bolagets större projekt. Bolaget har i dagsläget 18 anställda medarbetare exkl. delägare. Medarbetarna är fördelade på befattningarna montörer, säljare, NC-tekniker, mättekniker, produktionstekniker och ytbehandlare. Verksamheten bedrivs från förhyrda, strategisk belägna lokaler på totalt ca 1 500 m2 med högt i tak, bra golvbärighet och god luftväxling för kemiverksamheten. Bolaget har observerat en ökad efterfrågan inom alla sina verksamhetsområden. Det bedöms finnas stor potential i nuvarande verksamhet.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Omsättning

25 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Bolaget besitter en unik kompetens och erfarenhet inom sitt område. Bolaget är uppmärksammat internationellt. Personalen är handplockade och har stor erfarenhet av branschen. Verksamheten har stor utvecklingspotential internationellt. Bolaget har en stor och modern maskinpark. Det finns en ökad efterfrågan inom alla Bolagets verksamhetsområden. Bolaget har fina referenskunder över hela Europa.

Länkar

Sökhjälp