Skriv ut

Skapa PDF

Norrgatan 1, 6 Lgh

skurup

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad
Pris: 6 000 000 kr
Storlek: 419 m²
Karta

Information

Beskrivning

På bekvämt gångavstånd till järnvägsstationen ligger denna hyresfastighet med sex stycken lägenheter. Total boyta är 419 kvm och detta är fördelat på två stycken treor och fyra stycken tvåor. Samtliga lägenheter är uthyrda. Köp hela fastighetsbeståndet som består av tre stycken hyresfastigheter, alla med centralt läge, eller bara detta! Skurup är en välmående ort som kan tillgodose de flesta behov som t.ex. dagis, fritids, skola 0-9, naturbruksgymnasium, butiker, restauranger, byggmarknad. Varmt välkomna till en pendlarvänlig ort med naturskön omgivning!

Byggnader

Byggnad 1

Byggnadstyp

Hyreshusbyggnad

Byggår

1990

Hyreshusbyggnad

Byggnadstyp

Hyreshusbyggnad

Byggår

1990

Beskrivning

Källare: gråsten + gjuten, tegel? Här finns förråd till lägenheterna samt tvättstuga. Träbjälklag, 2-glas energifönster, tegelpannor. 6 lägenheter (två st 3:or, fyra st 2:or). Golvmaterial varierar, i badrummen varierar det med kakel och plastmattor, ålder på köken är blandad. En lägenhet är helrenoverad. Uppvärmning, kylning och ventilation Fjärrvärme. Mekanisk frånluft genom köksfläkt. Vatten och avloppstyp Kommunalt TV/internet Kabel-TV, internet.

Ytor Antal Area
Bostad 6 419
Tomtarea 913

Ekonomi

Pris

6 000 000 kr

Taxeringsvärde

3 337 000 kr

Driftkostnad

120 800 kr/år

Omgivning

Omgivning/natur

Skurups kommuns strategiska läge i Öresundsregionen, är ett av Europas mest dynamiska gränsregioner. Man flyttar hit bl.a. för dom goda kommunikationer, närheten till Köpenhamn och Danmark, attraktiva och naturnära boendemiljöer m.m. Här prioriteras befintligt näringsliv, nyetableringar, entreprenörskap och arbete i nära dialog med näringslivet, självklart med korta beslutsvägar. Engagemanget för utveckling av hästnäringen är stort då kommunen är en av Sveriges hästtätaste. Här finns många attraktiva och naturnära boendemiljöer med stora möjligheter till friluftsliv. Kommunens läge mellan hav och ås ger en varierad landskapsbild med stora natur– och kulturvärden och goda möjligheter till rekreation och friluftsliv. En av många pärlor i kommunen är Svaneholms slott, ett av Skånes mest unika renässansborgar. I Västra Vemmenhög startade en gång Nils Holgerssons sin underbara resa genom Sverige på en gåsarygg och det var hit han längtade tillbaka hela tiden! Vidare har kommunen fina badstränder, sköna naturområden, museer, massor av sevärdheter, fornminnen och mängder av kultur.

Kommunikationer

Tåget och bussarna tar dig snabbt vidare till större intilliggande orter.

Länkar