Skriv ut

Skapa PDF

Andesitgatan, Väla Södra

helsingborg

ENDAST EN LOKAL KVAR! Här uppförs 22 st lokaler som lätt kan anpassas och utformas efter ert behov. Tillträde etapp 2 i oktober 2019.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Pris: 768 600 kr. Från
Storlek: 122 m²
Tillträde: Oktober 2019
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen riktar sig till juridiska personer med krav att momspliktig verksamhet bedrivs i lokalen. Lokalen är anpassningsbar och idealisk för företagare, exempelvis hantverk, reklam, import/export, transport eller lagerföretag men även för uppställning av båt eller bilar. Här har du möjlighet att förvärva och slå ihop fler lokaler om större utrymme behövs samt möjlighet att själv anpassa lokalen efter verksamhet och dina behov.

Utförande

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

2019

Grund

Betongplatta på mark, 120mm me

Stomme

Stål och träkonstruktion

Bjälklag

Stål, trä, gips

Fasad

Plåt, 170mm isolering i väggar

Tak

Tvärgående träreglar. Plåt på

Fönstertyp

2-glas isolerfönster

Ventilation

Självdrag

Vatten/avlopp

Kommunalt

Uppvärmning

Luft-luftvärmepump

Yta

Varmlager 1 rum - 122m²

Ekonomi

Pris

768 600 kr. Från

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Man disponerar två platser på ytan framför sin lokal. Platserna är avsedda för korttidsparkering och det är inte tillåtet med permanent uppställning av fordon/föremål.

Övrig information

Övrigt

Moms: Bostadsrättsföreningen kräver att samtliga bostadsrättsinnehavare bedriver momspliktig verksamhet i lokalerna. Då hela projektet riktar sig till företag krävs det att samtliga köpare är momsregistrerade hos Skatteverket och bedriver momspliktig verksamhet i lokalerna. Detta krävs för att momsregistrera både fastighet och förening hos Skatteverket. Slutar köparen bedriva momspliktig verksamhet alternativt överlåter lokalen till någon som inte bedriver momspliktig i lokalen ansvarar köparen för eventuella krav från Skatteverket riktade mot bostadsrättsföreningen gällande moms samt eventuella merkostnader för föreningen. Detta åtagande gäller även eventuella merkostnader som är hänförliga till avdrag för momsen för byggnationen av enheterna. Bostadsrättsföreningen: Bostadsrättsföreningen Turkosen 6 består av 22 lokaler. Vardera lokal utgör 4,55% av föreningen. Som bostadsrättsinnehavare ansvarar du för innandömet på din lokal (se ekonomisk plan för detaljerad information). Avgiften som erlägges till bostadsrättsföreningen går bland annat till avsättningar för skötsel och underhåll av byggnader, el/vattenabonnemang, snöröjning m.m. Brf Turkosen 6 är en så kallad oäkta bostadsrättsförening, det vill säga mer än 40% av intäkterna kommer från lokaler.

Länkar

Andesitgatan
Sökhjälp