Skriv ut

Skapa PDF

Mantelvägen 3, Röbäck

röbäck

Välskött fastighet i Röbäck bestående av två villor där den ena nyttjats som permanentbostad och den andra för kontorsverksamhet.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad, Kontor
Pris: 5 950 000 kr. Eller bud
Storlek: 422 m²
Tillträde: Enligt ök
Karta

Information

Beskrivning

Här i Röbäck hittar du denna mycket välskötta fastighet bestående av två en-plans hus där den ena är ren bostadsbyggnad med trivsam öppen planlösning och 4-5 sovrum. I denna byggnad finns även en del som idag är kontor/bibliotek men som tidigare varit garage (går att återställa). Kontorsbyggnaden har ett fräscht kök, påkostade marmorgolv och gott om ytor för verksamhet. Här finns även en fin relaxavdelning med bastu och Jacuzzi. Båda byggnaderna är tillgängliga för köparen.

Utförande

Planlösning

Bostadsbyggnad Hall Entré till välkomnande hall med golv i slipad björkparkett och målad tapet på väggar. Kök Till vänster om hallen ligger husets kök. Gott om förvaring i skåp- och kökslådor. Vitmålade luckor, köksbänk i laminat. Fullstor kyl / frys (borstat aluminium), diskmaskin (2017), inbyggd micro och ugn, spishäll. Rymlig matplats vid fönster mot husets framsida. Vardagsrum Ljust och öppet vardagsrum med björkparkettgolv och målad tapet på väggar. Från rummet utgång till baksidan med stor altan i söderläge. Matrum/ sovrum I anknytning till vardagsrummet finns ett mindre rum som har använts som matsal och tv-rum, kan göras om till ytterligare ett sovrum. Björkparkettgolv och målade tapetväggar. Sovrum 1 Förvaring i garderob med spegel-skjutdörrar. Golv i björkparkett och ljust målade tapeter. Badrum Fräscht badrum med inredning i ek och helt klätt med kakel och klinker med golvvärme. Duschplats med dörrar i glas. WC, handfat, spegelskåp och handdukstork. Sovrum 2 Används som walk-in closet idag. Björkparkettgolv. Praktisk förvaring i klädskåp. Sovrum 3 Björkparkettgolv och målade väggar. Badrum 2 Duschkabin, wc och badrumsinredning. Tvättstuga Plastmatta, tvättmaskin + torktumlare och torkskåp. 3 garderober och en tvättbänk. Sovrum 4 Garderob med spegelskjutdörrar, ny heltäckningsmatta, tapeter. Groventré Praktisk förvaring i 5 garderober, klinkergolv med golvvärme och målad tapet. Ateljé /bibliotek Tapetserade väggar golv i trämönster. Fönster i 3 väderstreck. Kontorsbyggnad Påkostad byggnad med exklusivt Carrara-marmorgolv i hela byggnaden förutom garage. Vattenburen golvvärme hela huset och ventilationsaggregat anpassad för verksamhetslokal. Hall Hall med plats för klädavhängning, sovrum till vänster med skjutdörrsgarderob. Målad väv på vägg. Kök Side-by-side kyl och frys med spegeldörrar. Inbyggd ismaskin och kallvatten-dispenser. Integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och häll med grill-del. Grå köksluckor. Kontorsrum/allrum Kontorsrum / allrum på hela 47 kvm, fönster i 2 väderstreck och egen utgång. Kontor / arbetsrum Målad tapet, dubbla fönster. Relax-rum Relax med bastu, Duschplats med skjutdörrar och wc med badrumsinredning. Här finns även Jacuzzi (original), gym eller spa-avdelning. Hela ytan har marmorgolv och kaklade väggar. Wc Wc, handfat med tvättställsskåp, Marmorgolv och kaklade väggar. Innanför relaxavdelningen ytterligare rum för lager eller arkiv. Garage Varmt garage med fjärrstyrd port.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

1990

Renoveringsår

Taken rengjorda och förseglade 2018 Bägge husen målade utvändigt 2018 Hängrännor och stuprör baksida byggnad 2 utbytta 2018. Ventilations och värmesys

Grund

Betongplatta

Stomme

Trä

Fasad

Trä

Tak

Tegelpannor

Fönstertyp

3-glas

Ventilation

Mekanisk

Vatten/avlopp

Kommunalt

Uppvärmning

Luftburen värme bostadshus, vattenburen gv kontorshus

Ytor Antal Area
Bostad 1 177
Kontor 1 245

Ekonomi

Pris

5 950 000 kr. Eller bud

Taxeringsvärde

2 817 kr

Driftkostnad

66 030 kr/år

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Varmt garage i kontorshus, parkering på gården

Mantelvägen 3
Sökhjälp