Skriv ut

Skapa PDF

Katrineberg Backen 5, Katrineberg

deje

Trevligt lantligt belägen fastighet ca 25 km från Karlstad och ca 5 km från Forshaga som ex kan lämpa sig som hotell, vårdboende, mm.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Övrigt
Pris: 2 950 000 kr. Utgångspris
Storlek: 724 m²
Tillträde: Snabbt tillträde är möjligt
Karta

Information

Beskrivning

Huvudbyggnaden består idag av 22 rum av olika storlekar fördelat på 2 våningsplan. På varje våning finns en nyrenoverad duschavdelning med plastmatta på golv och vägg. På varje våning finns också 5 st wc och tvättstuga med stora tvättmaskiner (Vasquator).1dagrum med öppen spis (ej godkända att elda i) finns också på varje plan kombination med dagrummen finns det beredningskök. I källardelen finns 2 stora tvättstugor , förvaringsutrymmen,personalutrymmen med duschrum, flera wc utrymmen och en restaurangdel med diskrum och 3 kylrum. Verkstadsutrustning och varuintag. Godkänt brandlarm i byggnaden. Byggrättsytan är 724 kvm . Bergvärmen har 5 borrhål och jordvärmen 3 km slang. Oljan används som stödvärme. Byggnaden har från början varit ett vårdboende och sista åren brukats som asylboende. På fastighetens finns också en byggnad som idag är inredd med egen bergvärmepump, vattenburen golvvärme. Det finns 2 våningar som totalt har 3 duschutrymmen samt en separat wc och 1 tvättstuga . 1 gemensamt kök och 7 rum. Byggnaden är totalrenoverad . I dag hyrs rummen ut enskilt till Socialförvaltningen med en hyra av 5 000 kr per månad och rum. Månadsavgift. Idag går all el på en elmätare för båda byggnaderna.

Byggnader

Byggnad 1

Stomme

Betong

Bjälklag

Betong

Fasad

Puts

Tak

Tegel

Fönstertyp

2-glas + några 3-glas på botte

Ventilation

FTX system med värmeväxlare

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

Bergvärme+jordvärme + olja som stöd

Ytor Antal Area
Övrigt 724
Tomtarea 7 980

Ekonomi

Pris

2 950 000 kr. Utgångspris

Taxeringsvärde

849 000 kr

Driftkostnad

361 000 kr/år

Övrig information

Övrigt

Driftskostnaderna är beräknade utifrån full beläggning när det varit asylboende. (ca 30 boende) I övriga kostnader ingår bl.a brandlarm med 20 000 kr /år.

Katrineberg Backen 5
Sökhjälp