Sävast | Boden

Favorit Dela

Smultronstigen 4

Välunderhållen och renoverad kommersiell fastighet inrymmande boenderum, studentlägenheter, vårdlokaler och förskolelokaler.

Beskrivning

Naturnära fastighet belägen i Sävast, Boden inrymmande välunderhållna vård-, boende- och kontorslokaler på totalt 2 945 m2. De största hyresgästerna är Boden kommun, Boden Businesspark och Folktandvården, vilka är stora och stabila hyresgäster med långa kontrakt. Byggnaden har under de senaste åren genomgått ombyggnader och renoveringar för att anpassas till studentlägenheter och boende. Bolaget har under de senaste åren utfört investeringar på ca 12 mkr bestående av ombyggnationer och renoveringar. Studentlägenheterna är nybyggda och studentrummen är ca 2 år gamla och har genomgått ommålning och uppfräschning vid byte av hyresgäster.
  • Total yta

    2945 m2

Ytor Antal Area
Kontor 70
Bostad 2 545
Vårdlokaler 330
Tomtarea 10 923

Ekonomi

Driftskostnad:

900 500 kr/år

Hyresintäkter:

3 037 000 kr/år


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sävast 9:111


Teknisk information

Byggnad:

Renoveringsår: Löpande

Grund: Betongplatta

Stomme: Trä

Fasad: Trälock

Tak: Papp

Fönstertyp: 3-glas

Ventilation: Värmeåtervinning och Air Green rumsventilation

Vatten/avlopp: Kommunalt

Uppvärmning: Varmluftspumpar


Omgivning

Omgivning/natur:

Sävast är belägen längs riksväg 97 ca 7 km från Boden och ca 30 km från centrala Luleå och har en folkmängd på ca 3 200 invånare. Det är en mycket gammal by med en månghundraårig historia. Sävast har traditioner inom jord- och skogsbruksområdet med sina bördiga marker och fina skogar. I älven har laxfisket haft stor betydelse för försörjningen. Sävast av idag kan erbjuda mycket för såväl de boende som för besökare. I de natursköna omgivningarna finns företagsbyn Boden Businesspark som består av IT-företag samt konferensmöjligheter och hotellboende. Framstående företag har byggt upp sin verksamhet i Sävast. Ett exempel är Polaris Optics AB:s glasögonfabrik. Här finns också konsthantverkare, potatisodlare och jordbrukare. För den fritidsintresserade finns ett stort utbud. Här finns en 18-håls golfbana. Den stora idrottshallen Träffpunkten nyttjas flitigt av idrottsföreningarna i området.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Fredrik Wikström

Fastighetsmäklare

Fredrik Wikström

fredrik.wikstrom@ffkf.se

070- VISA NR 070-317 27 42

Marknadsförs av Kommersiella Fastigheter (Swedbank)
ffkf.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Smultronstigen 4

Om Kommersiella Fastigheter (Swedbank)

Swedbank Kommersiella fastigheter erbjuder ett affärsmässigt tillvägagångssätt och lotsar dig på ett tryggt sätt igenom lönsamma fastighetsaffärer. Vi mäklar bostadsfastigheter, kontor- och industrifastigheter, bestånd och fastighetsbolag. Vid ett säljuppdrag tar vi ett övergripande ansvar över försäljningsprocessen. Som projektledare har vi löpande kontakt med jurist, skatteexpert och förvaltare för att kunna koppla på de experter som behövs vid varje tillfälle. Som mäklare fokuserar vi på att hitta rätt köpare till ditt objekt och vi paketerar det på ett attraktivt sätt. Då får vi ut rätt pris på de objekt vi säljer. Vi hjälper dig med:värdering av fastighet och bestånd,analys av marknaden, marknadsföring på relevanta marknadsplatser, nationellt kontaktnät till investerare, försäljning av din fastighet eller bestånd.

Fler annonser från denna annonsör