Skriv ut

Skapa PDF

Tunagatan 33, Tunabackar

uppsala

Nu finns tillfälle att ta över ett hyreskontrakt med tillhörande inkråm för en populär restauranglokal mitt i Tunabackar.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Övrigt
Pris: 900 000 kr
Storlek: 159 m²
Karta

Information

Beskrivning

Vill du driva en restaurang i Uppsala? Nu förmedlas en restauranglokal i Tunabackar med ca 50 sittplaster inne och ca 20 st ute. En fin kvarterskrog som ligger lugnt och lättillgänglig vid genomfartsväg mitt i området samt gott om parkeringsmöjligheter. Lokalhyreskontraktet med tillhörande inkråm, tillhörande ett indiskt kök, säljes. Köket är fullt utrustat för indisk matlagning med en Tandooriugn, men lokalen kan självklart användas till annat restaurangkoncept. Två toaletter vid entrén samt stort kök med gott om kylar och förvaring inne i lokalen som ute i förrådet. Lokalen har egen ingång samt att det finns utrymme för i- och urlastning på baksidan av lokalen där även förråd och sophus finns beläget. Hyran ligger på 18 550kr/mån och inkluderar värme, V/A och ventilation. Välkomna att höra av er för visning!

Utförande

Ytor Antal Area
Butik 1 159
Tomtarea 159

Ekonomi

Pris

900 000 kr

Omgivning

Närservice

Närservice finns i området.

Kommunikationer

God kommunikation, där stadsbussarna cirkulerar frekvent. Cykel och gångavstånd till citykärnan. Närhet till Tycho Hedéns väg som snabbt tar er till E4:an.

Övrig information

Övrigt

Lokalnummer: 2282-3306003.

Sökhjälp