RÖRVIK | Rörvik

Favorit Dela

Västra Torggatan 3

Fin fastighet som totalrenoverats interiört och exteriört under de senaste tre åren.

Beskrivning

Fin fastighet som totalrenoverats interiört och exteriört under de senaste tre åren. Centralt belägen i Rörvik tillhörande Sävsjö kommun. Byggnaden inrymmer en restaurang med fullutrustat kök/matsal etc. i ett mycket fint skick. Totalrenoverad bostadsdel om tre rum med lyxigt kök och badrum. Livsmedelsbutik som renoverats för ca 1,5 miljoner. Vid övertagandet kommer bostadsdelen och restaurangen vara tomma med möjlighet för en ny ägare att driva vidare i en valfri riktning med intilliggande boende allt en extra uthyrningsenhet. Livsmedelsbutiken inbringar en hyresinkomst om 10 000kr/mån inkl. moms exkl. värme/kyla/el. Hyresvärden äger samtlig utrustning/inventarier i livsmedelsbutiken exkl. varulagret.
  • Total yta

    625 m2

Ytor Antal Area
Bostad 1 140
Butik 1 198
Resturang 1 287
Tomtarea 3 235

Ekonomi

Taxeringsvärde:

925 000 kr

Driftskostnad:

66 566 kr/år

Hyresintäkter:

120 000 kr/år


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rörvik 1:186


Teknisk information

Byggnad:

Byggår: 1981

Beskrivning: RESTURANG som har totalrenoverats under 2016. Matsal med ljusgrått klinkergolv. Hygienutrymme med wc och handfat. Påkostad bardel/beställningsdel. Fullutrustat restaurangkök med separat kylrum. Lager och förrådsdel. 198 kvm BOSTADSDEL med uteplats och en fin entré. Hall med klinkerliknande laminatgolv. Vardagsrum med laminatliknande klinkergolv och infällda spotlights i taket. Sovrum med heltäckningsmatta och en fin garderobssektion. Fullutrustat kök med svart skåpinredning och lyxig maskinpark. Stort förråd. 140 kvm. LIVSMEDELSLOKAL; totalrenoverad under 2016 för ca 1,5 miljoner med nya kylsystem, kompressor, kassadisk, nytt golv, nytt innertak, ventilation mm. Hyresvärden äger all utrustning i lokalen bortsett från varulagret. 287kvm.

Grund: Platta på mark

Stomme: Trä

Bjälklag: Trä

Fasad: Träpanel

Tak: Pannor

Vatten/avlopp: Kommunalt, kommunalt.

Uppvärmning: 2 st luftvärmepumpar i butiken, 1 st i resturangen och 1 st


Övrig information

Övrigt:

Livsmedelsbutiken ger en hyresinkomst om 8000kr plus moms i månaden. Hyresgästen betalar själv för el och värme, kyla. Ägaren till fastigheten bor själv i bostadsdelen och driver restaurangen. I samband med försäljningen blir restaurangen och bostadsdelen vakanta. Restaurangen drivs av en enda person idag via enskild firma och omsätter ca 1,8 Milj per år. En skälig brukshyra för bostaden bör ligga på ca 8000kr/månaden.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ellinor Särnborg

Reg. Fastighetsmäklare

Ellinor Särnborg

ellinor.sarnborg@skandiamaklarna.se

036- VISA NR 036-215 68 18

073- VISA NR 073-328 13 13

Marknadsförs av SkandiaMäklarna Kommersiella
skandiamaklarna.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Västra Torggatan 3