Skriv ut

Skapa PDF

Fliken 37, Norberg

norberg

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad, Övrigt
Pris: 2 595 000 kr
Storlek: 300 m²
Karta

Information

Beskrivning

Flikens kursgård finns nu till salu. En fastighet med många möjligheter för att driva egen verksamhet. Stora huset kan nyttjas till eget boende eller kombineras med verksamhet. 4 längor med mellan 6-8 rum i varje länga samt en byggnad med 2 stora rum för tex konferenser eller fester. Ett mindre hus med möjlighet till boende eller för kontor.

Byggnader

Byggnad 1

Byggnadstyp

Hyreshuslokal

Byggår

1973

Byggnad 2

Byggnadstyp

Hyreshuslokal

Byggår

1911

Bostadshus

Byggnadstyp

Övrig

Byggår

1911

Beskrivning

Bostadsbyggnad på ca 300 kvm. På entréplan finns stort kök (restaurangkök) med kylrum, matsal med laminatgolv och kakelugn (ej godkänd att elda i), kontor med trägolv och med godkänd kakelugn. Sovrum. Dusch och WC. Övervåning med stor hall, 6 st sovrum varav 3 st har plastmatta på golv och 3 st har laminatgolv, garderober i sovrummen samt ett sovrum med kakelugn. Liten WC. Dusch och WC. Garage och förråd samt pannrum. Uppvärmning, kylning och ventilation Pelletspanna. Vatten och avloppstyp Djupborrad brunn. Reningsverk.

Hus 1

Byggnadstyp

Övrig

Beskrivning

8 st rum, några med laminatgolv och något med äldre plastmatta på golv, alla rum har WC och dusch på rummen, våtrumsmatta på golv och vägg i duschrummen. Förrådsutrymmen. 2 st separata WC och duschrum. Uppvärmning, kylning och ventilation Luftvärmepump.

Hus 2

Byggnadstyp

Övrig

Beskrivning

Gemensam dusch och WC. 4 st rum med dusch och WC på rummen. 2 st rum med 2 duschutrymmen (möjlighet finns att dela av dessa rum). Uppvärmning, kylning och ventilation Luftvärmepump.

Hus 3

Byggnadstyp

Övrig

Beskrivning

6 st rum med dusch och WC på rummen. 2 st familjerum, även dessa har dusch och WC. Uppvärmning, kylning och ventilation Luftvärmepump.

Hus 4

Byggnadstyp

Övrig

Beskrivning

Gemensam WC och dusch. 1 rum med WC och dusch och ett litet pentry. 6 st rum med tvättställ i varje rum. 1 rum. Under hus 4 finns suterrängdel med inredd del med klinker på golv, stort duschutrymme, WC och bastu. Uppvärmning, kylning och ventilation Luftvärmepump.

Skolsalen

Byggnadstyp

Övrig

Beskrivning

Skolsal med plastmatta på golv. Samlingsrum med parkettgolv. Uppvärmning, kylning och ventilation 2 st luftvärmepumpar

Hammaren

Byggnadstyp

Övrig

Beskrivning

På entréplan finns kontor med parkettgolv. Konferensrum med parkettgolv. Duschrum med kakel och klinker, WC, tvättställ och dusch, tvättmaskin. Pentry i hall. Övervåning med allrum med parkettgolv. 2 st sovrum med parkettgolv. Uppvärmning, kylning och ventilation 2 st luftvärmepumpar.

Ytor Antal Area
Bostad 1 300
Tomtarea 14 292

Ekonomi

Pris

2 595 000 kr

Taxeringsvärde

940 000 kr

Dokument

Länkar

Fliken 37
Sökhjälp