Vännäs
| Vännäs

Favorit Dela

Lägervägen 1A-1F

 • Kategori:

  Bostad, Kontor, Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt

 • Pris:

  3 950 000 kr

 • Storlek:

  2 600 m²

Nu finns de historiska byggnaderna Vännäs läger till försäljning. Fastigheten rymmer idag 6 stora byggnader och har använts inom områden som utbildning, konferens och logi. Fastigheten har bra vägar tillsammans med omkringliggande grönområden. Vännäs Läger ligger i Vännäs samhälle, cirka 3 mil väster om Umeå. I samhället finns all den närservice du kan önska dig samt bra tåg- och bussförbindelser. Läs historien om Vännäs Läger samt få ytterligare information om vad byggnadsminne innebär i bifogad länk.
 • Total yta

  2600 m2

Ytor Antal Area
Lokalarea(sälj uppg) 6 2 600
Tomtarea 21 178

Ekonomi

Driftskostnad:

541 606 kr/år

Pris:

3 950 000 kr


Teknisk information

Byggnad Lägervägen 1A:

Byggnadstyp: Övrig

Beskrivning: Denna byggnad utgjorde logementet och kallades allmänt för "lägerhyddan". Huset är senare ombyggt till konferenslokal med tillhörande utrymmen som matsal, kök osv. Uthyrningsbar lokalarea är ca 1107 kvm. I lokalen finns hiss. Fjärrvärme. Mekanisk till- och frånluftsventilation. Kommunalt vatten & avlopp. Bredband. (säljarens uppgifter).

Byggnad Lägervägen 1B:

Byggnadstyp: Övrig

Beskrivning: Huset har en gång i tiden flyttats till dess nuvarande plats och utgjorde då den s.k. förvaltarbostaden. På senare år är byggnaden ombyggd och anpassad till elevhem. Uthyrningsbar lokalarea är ca 225 kvm. Dessutom finns en gammal bevarad arrestlokal på ca 58 kvm, som är av museal karaktär och betraktas som icke uthyrningsbar. Fjärrvärme. Mekanisk frånluftsventilation. Kommunalt vatten & avlopp. Bredband. (säljarens uppgifter).

Byggnad Lägervägen 1C:

Byggnadstyp: Övrig

Beskrivning: Huset har en gång i tiden flyttats till dess nuvarande plats och utgjorde då det s.k. landstormsförrådet. På senare år är byggnaden ombyggd och anpassad till elevhem. Uthyrningsbar lokalarea är ca 344 kvm. 3-glasfönster, isoler, byttes ca 1986. Byggnaden omfattas INTE av byggnadsminnesförklaringen. Fjärrvärme. Kommunalt vatten & avlopp. Bredband. (säljarens uppgifter)

Byggnad Lägervägen 1D:

Byggnadstyp: Övrig

Beskrivning: Denna byggnad utgjorde underofficersmässen. Huset är senare ombyggt och anpassat till utbildningslokaler. Uthyrningsbar lokalarea är ca 442 kvm. Byggnaden har timmerstomme. Brand- och inbrottslarm. Fjärrvärme. Mekanisk till- och frånluftsventilation. Kommunalt vatten & avlopp. Bredband. (säljarens uppgifter)

Byggnad Lägervägen 1E:

Byggnadstyp: Övrig

Beskrivning: Huset har en gång i tiden flyttats till dess nuvarande plats och utgjorde då sjukstugan. På senare år är byggnaden ombyggd och anpassad till elevhem. Uthyrningsbar lokalarea är ca 465 kvm. Fjärrvärme. Kommunalt vatten & avlopp. Bredband. (säljarens uppgifter)

Byggnad Lägervägen 1F:

Byggnadstyp: Övrig

Beskrivning: Denna byggnad utgjorde uthus/likbod och är senare ombyggt till relax med bastu, bubbelbad och tillhörande utrymmen. Uthyrningsbar lokalarea är ca 47 kvm. Eluppvärmning. Kommunalt vatten & avlopp. (Säljarens uppgifter)


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Fredrik Norlin

Fastighetsmäklare

Fredrik Norlin

fredrik.norlin@lrfkonsult.se

+467 VISA NR +4673-66 00 511

Marknadsförs av Ludvig & Co
Warfvinges väg 32
11251 Stockholm
ludvig.se
Lägervägen 1A-1F

Om Ludvig & Co

Din framtid finns i vårt ursprung. Ett nytt kapitel i vår hundraåriga historia. Nu byter LRF Konsult namn till Ludvig & Co. Med samma drivkraft, erfarenhet och kompetens tar vi med oss vårt starka ursprung in i framtidens rådgivning – allt för att fortsätta skapa framgångsrika företagare över hela landet. Med ett nytt namn och ett helt nytt utseende tar vi på Ludvig & Co nu klivet in i framtidens rådgivning. I över hundra år har vi följt lantbrukare, skogsägare och entreprenörer på deras resor – och givit det stöd som krävs för att skapa riktigt framgångsrika företagare. Vi är 1 300 kollegor med gedigen kompetens inom ekonomi, fastighetsförmedling, juridik samt skatt- och affärsrådgivning, och idag finns vi på 130 orter över hela landet. Alltid nära dig och din verklighet.

Fler annonser från denna annonsör