Skriv ut

Skapa PDF

Missionsgränd 6, Centrala Gränna

gränna

Hyresfastighet med ett synnerligen attraktivt läge i centrala Gränna! VISNING 26/5 kl 15:00-15:40.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad, Butik, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Pris: 2 300 000 kr. Utgångspris
Storlek: 582 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fin fastighet med ett synnerligen attraktivt läge i centrala Gränna. Idag disponeras huset med två lägenheter om totalt 119 kvm, en lokalyta om ca 213 kvm, kontor om 30 kvm samt en ateje om 53 kvm som skulle kunna inredas och utgöra en bostad. Stor sidobyggnad om 132 kvm med lagerutrymme och en garagelänga. Huset har en underbar karaktär med stora möjligheter. En av Grännas vackraste trädgårdar sommartid. En fröjd för öga och själ med otrolig blomsterprakt i harmoni med Vätterutsikt!

Utförande

Planlösning

Huset har separata ytterdörrar till lägenhet1, lägenhet 2, lagret och kontorsdelen vilket medför att det är lätt att disponera om till enskilda enheter. LÄGENHET PLAN 1, 95kvm. Hall med plastmatta. Kök med vit skåpinredning, spis, kyl, frysbox samt plastmatta på golvet. Sovrum med plastmatta och fyra inbyggda garderober. Sovrum med plastmatta och en inbyggd garderob. Vackert vardagsrum med ekparkett, öppen spis och vy mot trädgården. Genomgångshall med inbyggd garderob. Matsal med masonitgolv. Hygienutrymme med; plastmatta på golvet, våtrumstapet på väggarna, wc, dusch och handfat. Genom ett trapphus tar Ni Er till LÄGENHET 2 på plan 2. 24 kvm, hygienutrymmet och de tre sovrummen utanför är inte inräknad i arean då takhöjden går under 1,9 meter. KÖK med gul skåpinredning, spis, kyl och frys. Sovrum med plastmatta och anslutning till ett förråd. Hygienutrymme med ljus plastmatta, ljus våtrumstapet, handfat, wc och dusch. På motsatt sida av hygienutrymmet finns en genomgångshall med en trappa ner till lokalytan. Genomgångshallen ansluter till 3 st sovrum. STOR LOKALYTA om 183 kvm som nås från bostadsdelen, lägenhet nr 2, kontorsdelen. samt utifrån. Betonggolv och högt till tak. Här finns ett separat litet rum i anslutning. KONTORSSEKTION om 30 kvm med plastmatta på golvet. Ytan är fördelad på tre rum. Utgång till egen uteplats. Genom ett trevligt trapphus tar Ni Er till ATELJEN om 53 kvm. Här ges full takhöjd och bra ljusflöde genom stora fönsterpartier. Ateljén sammanstrålar med vinden. KÄLLARE med duschutrymme, pannrum, tvättstuga, förråd och garage. Lagerbyggnad om 132 kvm samt 3 st garage. Här finns det en lastkaj.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

1900

Grund

Torpargrund/källare

Stomme

Trä

Bjälklag

Trä

Fasad

Träpanel

Tak

Lertegel

Fönstertyp

2 glas kopplade, några 3 glas

Ventilation

Självdrag

Vatten/avlopp

Kommunalt

Uppvärmning

Oljepanna med tillkopplad pelletsanläggning, luftvärmepump,

Ytor Antal Area
Bostad 2 119
Kontor 1 30
Kallager 1 132
Varmlager 1 213
Källare 1 88
Tomtarea 2 006

Ekonomi

Pris

2 300 000 kr. Utgångspris

Taxeringsvärde

473 000 kr

Omgivning

Omgivning/natur

Närhet till Vättern, skogspartier och några av Smålands finaste utsiktslägen.

Företag i närheten

Centralt belägen med ett stort serviceutbud ca 100 meter från fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage

1 garage i bostadsbyggnaden, 3 garage i den separata byggnaden.

Kommunikationer

Bra busskommunikationer.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är helt tom idag, därav är det svårt att ange en driftkostnad. bostadshuset har dock stått uppvärmt med en kostnad om ca 15 000kr/år, ej inräknat lagerlokalen.

Missionsgränd 6
Sökhjälp