E-handel

Favorit Dela

Farsta markis - Stockholm.

Beskrivning

Med över 40 år i branschen har Farsta markis och persienner skapat ett gott renommé. Dom flesta jobben kommer via rekommendationer vilket bevisar att man har en bra kundnöjdhet. Företaget har sina lokaler i Tallkrogen söder om Stockholm men är verksamma inom hela Stockholmsområdet. Man har ingen egen butik utan man gör personliga kundbesök där man mäter, visar bilder och tygprover samt diskuteras sej fram till den bästa lösningen för varje enskild kund. Kundbasen består till 60% av företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Övriga 40% är privatkunder. Ägarna har beslutat att sälja företaget, men arbetar gärna kvar som montörer om ny ägare önskar Man använder sej uteslutande av svenska leverantörer som är kvalitetssäkrade enligt Farsta markis garantivillkor. Farsta markiser lämnar omfattande garantier på såväl arbete som material Farsta markiser kan vara ett strategiskt köp för ett annat branschföretag som vill expandera. Ett förvärv ger lönsamhet och återbetalning från dag ett, samtidigt som det ger möjligheter till samordningsvinster och kommersiella volymfördelar. Farsta markiser är också ett lönsamt förvärv för en köpare som avser fortsätta driva verksamheten i nuvarande form, med en naturlig tillväxtpotential i existerande och nya kunder. Bolaget har en stadig omsättning på runt 4mkr och det finns goda förutsättningar för en expansion genom bland annat en aktivare marknadsföring. Generationsskifte.

Utförande

Bransch:

Handel/e-handel

Startår:

1987

Antal anställda:

2

Utrustning som medföljer:

Bland inventarierna finns två transportbilar, komplett utrustade med verktyg och stegar. Verktyg har kontinuerligt införskaffats och är i mycket gott skick. Det finns verktyg och utrustning för att kunna ha 4-5 montörer i arbete.

Verksamhet:

Farsta Markiser & Persienner AB tillhandahåller Solskydd såsom markiser, persienner och lamellgardiner. Nyproduktion, reparationer och omläggningar av befintliga markiser erbjuds.

Resultat:

Vinst

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Michael Gustavsson

Företagsmäklare

Michael Gustavsson

michael.gustavsson@lania.se

0702 VISA NR 0702-258 234

Marknadsförs av Länia Företagsförmedling
lania.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.