Fagersta | Fagersta

Favorit Dela

Stationsvägen 38

Beskrivning

Restaurangbyggnad till salu i Parken-området. Restaurangkök och matservering för max 16 personer finns. Möjlighet finns även att använda fastigheten för lager/förvaring. Marken arrenderas av Fagersta kommun.
  • Total yta

    100 m2

Ytor Antal Area
Butik 1 100
Tomtarea 1 000

Ekonomi

Taxeringsvärde:

202 000 kr

Pris:

375 000 kr


Teknisk information

Byggnad:

Byggnadstyp: Hyreshuslokal

Byggår: 1963

Beskrivning: Fastigheten består av matservering med klinker på golv. Restaurangkök med klinker på golv. Liten WC för gäster. Diskrum. Källare med diverse förvaringsutrymmen för tex kyldiskar.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Martinsson

Fastighetsmäklare

Maria Martinsson

maria.fagersta@svenskfast.se

+467 VISA NR +46706857191

Marknadsförs av Svensk Fastighetsförmedling
svenskfast.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Stationsvägen 38

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service av ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Fler annonser från denna annonsör