S3837 | Ospecifierad ort

Favorit Dela

Service och underhåll av maskiner.

Beskrivning

Företagsförmedlingen har fått i uppdrag att förmedla en välrenommerad verksamhet inom service och underhåll av maskiner och fastigheter inom industrin, tex underhåll av CNC-maskiner, elmotor-drifter, pumpar, svetsutrustningar, hydraulik och elinstallationer. Verksamheten bedrivs från en egen fastighet beläget i Västra Sverige. Bolagets omsättning uppgår till mellan ca 15-30 mkr med ett gott resultat.

Ekonomi

Intäkter:

30 000 000 kr


Utförande

Bransch:

Tjänsteföretag

Verksamhet:

Flertalet av Bolagets kunder återfinns inom industrier av olika slag, vilket gör att deras service- och underhållsarbete ser olika ut från kund till kund. Bolaget har totalt ca 80 st. kunder. Verksamheten har totalt 12 anställda med en åldersfördelning på mellan 25 till 60 år. Det är en bra företagskultur som byggts upp vilket innebär att Bolaget har en sund personalomsättning. Personalen är utbildade inom SSG, heta arbeten, mobila arbetsplatt-formar, säkra lyft, truck, fallskydd och HLR. Den underliggande marknaden är stark och det går att växa både hos befintliga och även nya kunder. Det finns expansionsmöjlighet i Bolagets nuvarande lokaler. Bolaget har fokuserat på lönsamma uppdrag och kan växa både hos nya och befintliga kunder utan större ansträngning om anställning sker, då Bolaget har ett gott renommé och det finns en underliggande, god marknad.

Resultat:

Vinst


Varför är detta en bra investering?

Bolaget är kända för deras höga servicenivå och snabba insatser. Bolaget har ett nära samarbete med kunderna. Personalen är utbildad och har en hög kompetens och ett genuint intresse av att lära sig mer. Bolaget investerar i ny teknik, vilket leder till på nya kunder och segment samt stärka relationer med befintliga. Bolaget har en liten organisation vilket ger kortare beslutsvägar varpå kunderna får snabba beslut. Bolaget är tillräckligt stort att klara de flesta åtaganden samtidigt tillräckligt små för att värna om sina kunder. Bolagets tjänster är efterfrågad på marknaden och har en stor utvecklingspotential.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jonas Hultgren

Jonas Hultgren

jonas.hultgren@swedbankff.se

073- VISA NR 073-941 47 60

Marknadsförs av Företagsförmedlingen (Swedbank)
ffkf.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.