Skriv ut

Skapa PDF

Western Farm AB.

Fakta

Bransch: Hotell/Turistföretag
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Företagsförmedling har uppdraget att vara ägarna till Western Farm AB behjälpliga i att hitta investerare som tillsammans med nuvarande ägare vill utveckla nuvarande verksamhet och skapa ett ”Boden Sommarland”. Möjlighet finns dock, om investeraren önskar, att förvärva samtliga aktier i Bolaget.

Utförande

Bransch

Hotell/Turistföretag

Verksamhet

Verksamhet har ett unikt nöjesparkskoncept med tema ”Vilda Västern”. Under temat erbjuder verksamheten boende, konferens, aktiviteter, shower med mera. Verksamhetens utbud passar besökare av alla åldrar. Bolagets omsättning har uppgått till mellan 20 mkr - 30 mkr de senaste åren med ett mycket bra resultat. Totalt har anläggningen 65 bäddar för övernattning. Inom verksamheten arbetar 20 medarbetare med olika ansvarsområden som t. ex. vaktmästeri, lokalvård, servering, reception och försäljning. Bolaget har årligen ca 30 000 besökare. Under sommarhalvåret har Western Farm flest besökare, ca 15 000. Bolagets geografiska marknad omfattar hela Norrland. Bolaget har ett positivt rykte och konceptet med shower och aktiviteter sticker ut bland konkurrenterna. Verksamheten håller en hög standard som visas genom återkommande gäster år efter år. Det finns stora utvecklingsmöjligheter inom alla av Bolagets verksamhetsområden. Nuvarande ägarna har arbetat med en Sommarpark i 18 år vilken har vuxit under åren. Sommarparken kan dock utvecklas ytterligare genom en utbyggnad och bli mycket mer lönsam med fler aktiviteter och större boendeutbud. Verksamheten bedrivs från egenägda fastigheter, strategiskt belägna ca 3 km från centrala Boden, bestående av 26 byggnader på totalt ca 4 781 m2. Fastigheterna med samtliga byggnader kommer att ingå som en del av försäljningen. Fastigheterna är belägna på adress Buddbyvägen 6 och Buddbyvägen 8. Närområdet består av mycket ängsmark som delvis används för djurhållning sommartid. Cykelväg är planerad så möjligheten finns att cykla till anläggningen utan att behöva cykla sista biten på bilväg.

Varför är detta en bra investering?

Bolaget har ett unikt koncept Verksamheten är populär hos såväl unga som gamla Bolaget har ett brett utbud av aktiviteter Bolaget erbjuder allt från enbart övernattning i stuga till stora events och festkvällar med ett inarbetat koncept.

Länkar

Sökhjälp