Skriv ut

Skapa PDF

Juvansbo 27 - 2, Juvansbo

björklinge

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad
Pris: Indikativa bud som sedan övergår i en öppen budgivning. Fri prövningsrätt.
Storlek: 28 432 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva en tomtmark för bostäder i Juvansbo strax utanför Björklinge. Detaljplan finns som godkänner högst 13 bostadshus med största byggnadsarea om 200 kvm per bostadshus. Samt komplementbyggnad om 1300 kvm. Fastigheten kommer att ansluta till enskild avloppsanläggning och kostnaden för dessa uppgår till 100 tkr per huskropp som skall uppföras. Tomterna ligger ca 3 km från Björklinge som ligger ca 2 mil norr om Uppsala. Björklinge erbjuder god service och Långsjöns rekreationsområde med fin badplats, slalombacke med lift och upplyst motionsspår. Badsjön är den finaste i Uppland med klart källvatten. En anlagd cykelväg finns längs med väg 700 mot samhälle och bad. Till E4:ans påfart tar det endast 1 minut med bil. Pris är enligt anbud som sedan övergår till en öppen budgivning. Fri prövningsrätt.

Ytor Antal Area
Bostad 1 28 432
Tomtarea 28 432

Ekonomi

Pris

Indikativa bud som sedan övergår i en öppen budgivning. Fri prövningsrätt.

Omgivning

Omgivning/natur

Området Juvansbo ligger lugnt, ostört och högt med en öppen utsikt över ängs- och åkermark. Det ligger i nära anslutning till Björklinge samhälle (3 km) och Långsjöns rekreationsområde (2 km) med fin badplats, upplyst motionsslinga och skidspår. En anlagd cykelväg finns längs med väg 700 in mot samhälle och bad. Fiber anläggs i området. Barnen åker skolbuss till skolan i Björklinge. Här finns förskola, låg-, mellan- och högstadieskola, bra mataffär, bibliotek, distiktsköterska, frisörer, flera pizzerior, ishall, sportfältt m m. Intill området Juvansbo ligger två långa skogsbilvägar där man kan motionera och promenera med hunden I området finns redan 9 nybyggda hus och även äldre bebyggelse.

Kommunikationer

Det är ca 1 minuts bilfärd till E4:ans påfart och ta ca 10 minuter till Uppsala och till Arlanda ca 30 minuter. Busshållplats för buss in till Uppsala finns i området och tar ca 20 minuter in till centralstationen.

Juvansbo 27 - 2
Sökhjälp