Skriv ut

Skapa PDF

Skarphällsgatan 4a, Visby Skarphäll

visby

Fullt uthyrd fastighet med exeptionellt bra affärs- och skyltläge inom Gotlands största handelsområde Skarphäll.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Butik, Lager/Logistik
Pris: 22 000 000 kr. Utgångspris
Storlek: 1 300 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten är fullt uthyrd till en rikstäckande hyresgäst på ett långsiktigt hyresavtal. Exceptionellt bra affärs- och skyltläge på södra delen av Skarphäll med Rusta och Mio som närmaste grannar. På motsatt sida av Skarphällsvägen kommer livsmedelskedjan Lidl att etablera sig under år 2020. Skarphällsområdet har flertalet etablerade handelsaktörer som genererar ett högt flöde med besökare året runt och är i dagsläget Gotlands största handelsområde med en bra diversifiering av butiker och företag. Området är lättillgängligt för besökare med bil, cykel eller till fots från hela Visby och Gotland. Fastigheten ligger intill Visbyleden som matar trafik till/från Visby och hela Gotland. Detaljer om uthyrningen lämnas av ansvarig fastighetsmäklare.

Utförande

Planlösning

Byggnaden har entrédörrar på den västra kortsidan mot parkeringen och Skarphällsgatan så att besökarna lätt och smidigt kan ta sig mellan parkering och butik. På långsidorna finns utrymningsvägar, personalingångar, varutmottagning och varuutlämning. På kortsidan mot Visbyleden finns en tillbyggd sopgård för återvinning. Byggnaden disponerar till större delen en stor butikslokal med en fantastisk rymd. Övriga ytor utgörs av kontorsrum, personalrum med kök, driftrum, omklädningsrum med dusch, bastu och WC samt ett stort lager. Takhöjden är rejält tilltagen i hela huskroppen och ökar mot byggnadens södra del då taket är lätt sluttande.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

2005

Ytor Antal Area
Butik 1 300 1 300
Tomtarea 4 528

Ekonomi

Pris

22 000 000 kr. Utgångspris

Övrig information

Övrigt

Fastigheten säljs genom en bolagspaketering. För mer information om fastigheten och försäljningsprocessen, vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Skarphällsgatan 4a
Sökhjälp