Öster | Katrineholm

Favorit Dela

Industrigatan 3

Beskrivning

Moderna byggnader för egen verksamhet och/eller uthyrning. Huvudbyggnad om ca 340 kvm med kontor, utställningsdel, kök m.m. Komplementbyggnad om 225 kvm med 3 av varandra separata garage/lokaler. Mycket låg driftskostnad genom pelletseldning/solvärme samt solpaneler för egen produktion av el. Geografiskt bra läge i östra delen av Katrineholm och lättillgängligt från riksväg 55.
  • Total yta

    565 m2

Ytor Antal Area
Huvudbyggnad 1 340
Komplementbyggnad 1 225
Tomtarea 5 372

Ekonomi

Taxeringsvärde:

2 137 000 kr

Driftskostnad:

40 000 kr/år

Pris:

6 200 000 kr


Teknisk information

Byggnad Huvudbyggnad:

Byggnadstyp: Övrig

Byggår: 2007

Beskrivning: 1-plans modern lokalbyggnad med stora möjligheter att omfördela och anpassa ytorna efter egna behov. Uppvärmning, kylning och ventilation Vattenburen golvvärme via pelletspanna med ackumulatortankar samt solvärmepaneler på taket. Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp.

Byggnad Garage-/lokalbyggnad:

Byggnadstyp: Övrig

Byggår: 2007

Renoveringsår: 2017

Beskrivning: 1-plans garage-/lokalbyggnad med två spegelvända och avskilda garage/lokaler utmärkta för uthyrning. Separat verkstadsgarage. Uppvärmning, kylning och ventilation Luftvärmepumpar. Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Andreas Malmsten

Fastighetsmäklare

Andreas Malmsten

andreas.malmsten@svenskfast.se

+467 VISA NR +46708282485

Marknadsförs av Svensk Fastighetsförmedling
katrineholm.svenskfast.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Industrigatan 3

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service av ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Fler annonser från denna annonsör