Skriv ut

Skapa PDF

Värdshusvägen 4, Tärnsjö

tärnsjö

Affärsfastighet om ca 408 m ² med två stora butiksytor, kontor och gemensamt personalutrymme, beläget utmed väg 56.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Butik
Pris: Utgångspris
Storlek: 408 m²
Karta

Information

Beskrivning

Affärsfastighet om ca 408 m² med två stora butikslokaler, kontor och personalutrymmen. Mycket bra exponering mot väg 56, som är starkt trafikerad av tunga fordon. Dusch och talettrum. Hyresintäkter. Fastigheten ligger intill en nattöppen restaurang, stora asfalterade ytor för uppställning av tunga fordon, pumpstation för bensin och diesel samt rastplats.

Utförande

Byggnader

1

Byggnadstyp

1-plan

Byggår

2003

Beskrivning

Byggnaden är avsedd som handelsbutik, totalt ca 408 m². Allt i ett plan med butiker, kontor, personalutrymmen och lager. Båda de stora bytiksytorna är nyttjade idag. En yta (ca 147 m²) hyrs av Tärnsjö Garveri AB för försäljning av deras produkter och den andra butiksytan nyttjas av nuvarande ägare själv, Järnhandel. Den är dessutom till salu. Utöver de två stora butiksytorna finns en kontorsyta med pentry och personalrum. Dusch och toalett finns förstås också.

Grund

Platta på mark

Stomme

Trä

Bjälklag

Trä

Fasad

Plåtbeklädnad

Tak

Plåt

Hängrännor

Galv. målad plåt

Fönstertyp

3-glasfönster isoler

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft, luftvärmep, A/C-anl

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning

Luftvärmepumpar samt A/C-anläggning i tak

Ytor Antal Area
Kontor 1 20
Butik 2 364
Gemensamt kök 1 24
Tomtarea 2 966

Ekonomi

Pris

Utgångspris

Hyresintäkt

349 000 kr/år

Taxeringsvärde

1 389 000 kr

Driftkostnad

108 491 kr/år

Omgivning

Omgivning/natur

Mycket bra affärsläge utmed riksväg 56.

Vägbeskrivning

Från Sthlm/Uppsala: Åk väg 272 från Uppsala mot Gysinge till Harbo samhälle. Tag vänster strax före samhälllet och åk mot Tärnsjö. Den här fastigheten ligger på höger sida direkt efter fyrvägskorsningen vid väg 56. Kommer man från Stockholm via Enköping, åker man via Heby och väg 56 mot Gävle. Då svänger man vänster i fyrvägskorsningen (vid rastplatsen) och sedan direkt höger.

Övrig information

Övrigt

Det här är en fastighet med ett mycket bra affärsläge utmed riksväg 56 mellan Västerås och Gävle, eller om ni så vill, mellan Göteborg och Sundsvall. På fastigheten finns det en byggnad tillsammans med mycket stora asfalterade parkeringsytor. På andra sidan vägen finns även en fin rastplats som nyttjas dygnet runt av många resenärer. I butikerna idag finns två hyresgäster: Tärnsjö Garveri AB och ägarens järnhandel. Det finns ytterligare kontorsytor för uthyrning. Gemensamt personalutrymme med pentry. Dusch och toalett.

Värdshusvägen 4
Sökhjälp