Tärnsjö
| Tärnsjö

Favorit Dela

Värdshusvägen 4

Järnvarubutik/kiosk/tobak/tidningar/allt till salu i Tärnsjö belägen utmed väg 56.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    217 m²

  • Pris:
Järnvarubutik/kiosk/tobak/tidningar inklusive inventerat varulager till salu. Kontor och personalutrymmen samt toalett. Mycket bra exponering utmed väg 56, som är en starkt trafikerad väg av tunga fordon. Lokalen ligger intill en nattöppen restaurang, rastplats, pumpstation för bensin och diesel, tvätthall för personbilar samt stora asfalterade ytor för uppställning av tunga fordon. I köpet ingår varulagret, som är inventerat till betydligt högre värde än köpeskillingen för hela rörelsen. Helt enkelt ett klipp. Verksamheen föder utan vidare 1 ½ personer idag.
  • Total yta

    217 m2

Ytor Antal Area
Butik 1 217

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Järnvarubutiken/Kiosk/Tobak/Allt till salu i TÄRNSJÖ


Teknisk information

Byggnad:

Byggnadstyp: 1-plan

Byggår: 2003

Beskrivning: Byggnaden där Järnvarubutiken/kiosken är belägen är avsedd som handelsbutik, totalt 400 m² i byggnaden, varav huvuddelen avser Järnvarubutiken/kiosk. Lager och personalutrymmen finns också.

Grund: Platta på mark

Stomme: Trä

Bjälklag: Trä

Fasad: Plåtbeklädnad

Tak: Plåt

Hängrännor: Galv. målad plåt

Fönstertyp: 3-glasfönster isoler

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft, luftvärmepump, AC-anl

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning: Luftvärmepumpar samt A/C-anläggning i tak.


Omgivning

Omgivning/natur:

Starkt trafikerad riksväg 56. Ofta tunga fordon. Rasplats i anslutning till butiken och till intilliggande dygnetruntöppen restaurang. Serverar husmanskost som dagens rätt och a la carte! Här finns också en pumpstation för bensin och diesel.

Vägbeskrivning:

Från Sthlm/Uppsala: Åk väg 272 från Uppsala mot Gysinge till Harbo samhälle. Tag vänster strax före samhälllet och åk mot Tärnsjö. Fastigheten, där järnhandeln finns, ligger på höger sida direkt efter fyrvägskorsningen vid väg 56. Kommer man från Stockholm via Enköping, åker man via Heby och väg 56 mot Gävle. Då svänger man vänster i fyrvägskorsningen (vid rastplatsen) och sedan direkt höger vid samhället Tärnsjö.


Övrig information

Övrigt:

Lokalen ligger i en fastighet med ett mycket bra affärsläge utmed riksväg 56 mellan Västerås och Gävle, eller om ni så vill, mellan Göteborg och Sundsvall. På fastigheten finns det en byggnad tillsammans med mycket stora asfalterade parkeringsytor. På andra sidan vägen finns även en fin rastplats som nyttjas dygnet runt av många resenärer. Intill finns även en pumpstation för bensin och diesel samt en ny tvätthall för personbilar. Det finns två butiker varav en inrymmer den här järnvarubutiken/kiosken. Tärnsjö Garveri AB nyttjar den ena butiken och ägarens järnvarubutik/kiosk den andra. Det finns ytterligare kontorsytor för uthyrning. Gemensamt personalutrymme med pentry. Dusch och toalett. Det som avses och är till salu är således en butik med järnvaror/kiosk/tobak/allt. Hela butikssortimentet är till salu med en igångvarade verksamhet för summan 500 000 kr. Det inventarde varulagret är betydligt högre än.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rolf Larsson

Rolf Larsson

rolf@maklarcentrum.se

0292 VISA NR 0292-102 04

070- VISA NR 070-511 09 50

Marknadsförs av Mäklarcentrum
Box 58
74046 ÖSTERVÅLA
maklarcentrum.se
Värdshusvägen 4